תקועה בעינייני קריירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקועה בעינייני קריירה
    רוית
    26/12/2008

הי, התחלתי דרך לא ברורה אחרי תואר ראשון- התקדמתי לתפקיד שחשבתי שרציתי ואז גיליתי שהוא סיוט. השבוע התבקשתי על ידי הבוס שלי לעבור לתחום שלא מעניין אותי - או ללכת הביתה. אני מרגישה תקועה- חסרת כלים להחליט ובעיקר מאד מבולבלת. אין לי מושג מה אני רוצה מקצועית יותר. יש לכן עצה? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקועה בעינייני קריירה

הוספת תגובה

• יציאה מתקיעות

דפנה סלען
    27/12/2008

רוית יקרה
    אכן, להרגיש תקועה זו הרגשה מאוד לא נעימה.
    נתחיל מהמצב הקיים : את מתארת אותו כסיוט - אכן? אני תמיד אומרת לאנשים : "אדם לא שם יד באש" - כלומר אם את שם ,סימן שיש שם משהו חיובי עבורך וזה בסדר גמור- בכל בחירה שאנחנו בוחרים יש משהו חיובי עבורנו - מה זה ? אולי בטחון כלכלי, אולי ההרגשה שאת עובדת ולא סתם "מבזבזת" את ההשקעה שלך בלימודים? אין לי מושג - שווה שתשאלי את עצמך. כי זו הסיבה שאת תקועה! כשתמצאי מה הכוונה החיובית שלך במצב הקיים תוכלי "להעתיק" אותו למצב העתידי - לאותו מצב שאת רוצה להיות בו - מצב שבו את גם עובדת במה שאת רוצה ועושה לך טוב וגם נותן לך את כל הדברים הטובים (הניחי שיש דברים טובים) במקום העבודה הנוכחי.
    ואז אני בטוחה שתצאי מהתקיעות ותוכלי בבטחון להשיג כל קריירה שתרצי
    אני בטוחה שתצליחי
    חג שמח עם המון אור שילווה אותך בדרכך החדשה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו