שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אבי
    11/01/2009

היי למאמנות, אני רציתי לדעת כיצד אפשר להשתפר בנושא החברתי משום שתמיד אני מצליח לריב עם אנשים. אני אומר רק את דעתי ,אבל היא לא מתקבלת כנראה אצל הצד השני.אני יוצא אחד כזה שהוא לא בסדר ועל כן פשוט מסוכסך עם הבריות.דבר נוסף:אני לעיתים פשוט יורד על חברים שלי מול פניהם-אני לא מרגיש בכך משהו רע ,אבל אחרי המעשה מרגיש את המעשה המטופש.אני עושה זאת מחוסר מעש וחוסר ידיעה כי זה פוגע. מה עושים במצב כמו שתיארתי לדעתך ? וממה זה נובע ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תקשורת טובה עם אנשים

דפנה סלען
    11/01/2009

אבי שלום
    אתה טוען שאתה פוגע באנשים מתוך חוסר מעש וחוסר ידיעה כי זה פוגע.
    אני חושבת שאתה יכול לאמץ לעצמך גישה חדשה שבה אתה שומע/מקשיב לזולת, לא מזלזל בדיעות של אחרים, מקבל את השונה ויחד עם זאת לא מבטל את עצמך ואת דעותך.
    הדרך הכי טובה לעשות את זה היא ע"י הקשבה ואמפטיה לאנשים שמשוחחים איתך - כאשר בעל השיחה ירגיש שאתה מקשיב לו - שמור על קשר עין, חזור על מילים שהוא אמר, שאל אותו האם הבנת אותו ואחר כך הוסף את דעתך
    קח לך שבוע לנסות את מה שכתבתי לך
    אני בטוחה שהתוצאות תהיינה נהדרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה נשמע יותר סוג של אימפולסיביות

ראובן סדן
    15/01/2009

כלומר באותו רגע אתה לא מצליח לשקול את תוצאות התגובה , רק אחר כך אני מבין את הטעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו