מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קואצ'ינג כהכוון מקצועי ???אלמה22/01/2009
האם מישהוא מכם היה באבטלה זמן ממושך, בגיל מבוגר ובעזרת קואצ'ינג מצא לעצמו מקצוע חדש וכיוון חדש בחיים? אני תקועה זמן רב במעגל אבטלה , ייעוץ תעסוקתי לא ממש עזר לי, ואני לא מוצאת כיוון חדש. המליצו לי על קואצ'ינג, זה יקר וממושך, ואני בהתלבטות. יש מישהוא שעשה זאת? מישהוא שמוכן לשתף אותי בחוויה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון כהכוון מקצועי
דפנה סלען23/01/2009אלמה שלום
אני יכולה להעיד כמאמנת שבהחלט היו לי מתאמנים שבאו אליי להכוון מקצועי לאחר תקופת אבטלה ממושכת.
אני מאמינה שאת יכולה לצאת מזה ולהשיג את מטרתך
בהצלחה
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד - ומבקשת תשובה אמיתית
אלמה26/01/2009גם בגיל מעל 50? עם מצב השוק כיום? עם היסטוריה של מעגל אבטלה של מספר שנים, למרות כישורים והשכלה. כאשר אני לא מוצאת תחום להסבה שיתאים לי, ויתאפשר לי ללמוד אותו. כאשר כל הידע שלי מיושן ולא נחוץ לאף אחד. ורובו נשכח מחוסר תרגול. במה יכול תהליך הקואצ'ינג לשנות את המציאות החיצונית. הלו ! גם אם אהיה משוכנעת פתאום שאין מוצלחת ומוכשרת כמוני, גם אם הבטחון העצמי שלי ישתנה לטובה, ואאמין בעצמי - מה יגרום למעסיקים לקחת אותי לעבודות שלא עבדתי בהן, שקורות החיים שלי לא מתאימים להן, במצב של היום שכל כך הרבה אנשים מוכשרים ומוצלחים איבדו מקומות עבודה. הרי המציאות תתנפץ אל מול פני. ואני עוד גרה בפריפריה, ששם גם בתקופות טובות - יש בעיה למצוא עבודה, ובעיקר אם אתה מעל 35 אז לחטיארים בני 50 +......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחידוד הכוון מקצועי
לימור גזית26/01/2009שלום אלמה,
הכנת רשימה גדולה ומפורטת למה לא תוכלי להשיג עבודה ואני חושבת שלפני שאת מנסה לפנות לכל מיני מכוונים למיניהם, תחשבי עם עצמך האם את מסוגלת להכין לרשימה מפורטת ומדוייקת ללמה כן תוכלי להשיג עבודה בהתאם לנתונייך. ברגע שתצליחי לעשות כזו רשימה של מה היתרונות דווקא שלך ודווקא בגילך יהיה לך קל יותר לכוון את עצמך, אפילו בלי עזרה של אף אחד מבחוץ לצאת ולמצוא את מה שאת מחפשת. אם הגישה שלך היא כזו מלאה ב"למה לא", אף אחד לא יוכל לשנות את זה, אולי בתוך תוכך את לא כל כך רוצה להמשיך במירוץ המטורף של עבודה ולחץ, אולי את מחפשת עבודה כי את יודעת ש"ככה צריך" ואולי זה לא מה שבאמת את רוצה.. בקיצור יש הרבה על מה לחשוב לפי מה שרשמת כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)