צחוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צחוק
    א
    14/03/2009

הי, קשה לי לצחוק איתי,אני לוקח הכל ברצינות כמעט כל דבר ומילה וקשה יל לזהות צחוק או רצינות,כלומר ההבדל בינהם.אצלי הכל נלקח בחשבון ברצינות. מה עושים ?(חשוב לומר שיש לי רגעי צחוק,אבל הרוב השולט הוא הרצינות )היחסים הבינאישיים שלי לא ברמה גבוה ואפשר לומר ברמה נמוכה. אני אמנם חברתי וחביב על הבריות אבל היחסים הבינאישיים לא מוצלחים,בדיוק כמו שחשבת לטעמי.אני יודע לזהות ברוב המקרים רגשות האדם האחר שעומד מולי שוב,ברוב המקרים ,וקרו מקרים שבהם לא יכולתי להפגין את כישורי אלו.ובסוף,נפגעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צחוק

הוספת תגובה

• א היקר

הילה פורטיס טויטו
    24/03/2009

א יקר,
    אני יכולה להרגיש את הצורך שלך בקלילות ובכיף. עלי להכיר אותך יותר בכדי לזהות באילו סיטואציות בדיוק זה קורה, כי אני בטוחה ב-100% שזה לא תמיד, אבל תמיד ככה!
    ובנתיים -
    נסה להיזכר במקרה שבו הבנת שצוחקים איתך והבנת שהסיבה לזה שזה לא מצחיק אותך קשורה רק אלייך (אל סיפור החיים שלך, אל האישיות שלך והתפיסות שלך, אל מצב הרוח שלך...). היזכר בסיטואציה שעצם ההבנה הזו הקלה עלייך ואיפשרה לך לקבל את הדברים בפשטות.
    אחרי שניזכרת - תחווה את הסיטואציה ההיא כאילו היא מתרחשת בזה הרגע ותציע משם - ל-א' של היום הצעה.

תוכל ליצור איתי קשר להתייעצות בנושא, אני בטוחה שאוכל לעזור,
    הילה
    054-7466966

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו