הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגל
    תמיר
    16/04/2009

יש לי הרגל רע.אני מכיר בחורות שלא מתאימות לי ולא פעם אני יודע שהיא לא בשבילי ואני
    לא בשבילה אבל אני כן יעשה הכל כדי להפגש איתם.אני מדבר על פגישה דרך האינטרנט.

אני חוזר על הטעות הזו של להכיר דרך האינטרנט אבל משון מה אני חוזר על כך כבר לא פעם ולא שלוש פעמים.איך אני עוצר עצמי מלעשות הרגל רע כזה שאני לא מעוניין ?

מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגל

הוספת תגובה

• יצירת הרגל חדש

דפנה סלען
    17/04/2009

שלום לך "חדש פה " ותודה על שאלתך
    הרגלים נוצרים כשאנחנו חוזרים על פעולות כמה פעמים - עצם החזרה היא זו שיוצרת את ההרגל
    לכן, הדרך הטובה ביותר לשחרר הרגל פחות טוב עבורנו הוא ליצור הרגל חדש מאותה נקודת מוצא של ההרגל הישן.
    כלומר, אתה מחפש באינטרנט ואז קורים רצף של דברים/פעולות/מחשבות שמובילות אותך בסופו של דבר להיפגש עם מישהי שאתה כבר יודע מראש שהיא פחות טובה עבורך
    ההרגל החדש ישנה את הרצף מאותה נקודת מוצא : חיפוש באינטרנט:
    אתה מחפש באינטרנט ואז אתה עושה סדרה של דברים/פעולות/מחשבות שיובילו לתוצאה אחרת
    למשל : להמשיך לשוטט עד שתמצא מישהי שאתה יודע שהיא כן טובה עבורך
    או שאתה קם מהמחשב ומדליק את הטלויזיה
    יש בוודאי עוד המון אפשרויות שאתה יכול להעלות על דעתך
    המטרה : לקטוע את הרצף שיצר את ההרגל להיפגש עם מישהי שאתה מראש יודע שהיא לא טובה עבורך ולעשות את זה שוב ושוב עד שיווצר הרגל חדש!
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד.

חדש פה
    17/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו