מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערך עצמי...יעל22/04/2009
היי אני בת 15.5. חלק מהבעיה שלי היא שיש לי ערך עצמי נמוך בכל מה שקשור לחברה... בבצפר הקודם לא היו לא חברות כי הם פשוט לא התאימו לי אבל עכשיו בתיכון יש לי המון חברות אבל יש לי בעיה, הערך העצמי שלי לא משהו... אני כל הזמן מסתכלת על אנשים אחרים ואומרת שהם יותר טובים ממני ואותם יותר אוהבים. (מה שכנראה נכון.. פשוט רואים את זה)
השאלה שלי היא - אני יודעת שיש את כל הדברים האלה שאם אני אוהב את עצמי כולם יאהבו אותי... אבל זה לא נכון!!!! אם אני יעריך את עצמי למה שזה יעזור? אני ישאר עם ההערכה שלי אל עצמי ואף אחד אחר לא... ונגיד שכן - איך אני מפתחת את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח ערך עצמי
דפנה סלען23/04/2009יעל יקרה
כל דבר שאנחנו חושבים על עצמינו אנחנו מוכיחים לעצמינו גם שזה נכון. כלומר : אם את חושבת שהערך העצמי שלך נמוך את תחפשי לכך כל הזמן הוכחות בשטח וכך את נכנסת למעגל שקשה לצאת ממנו.
כן, הכל עניין של תפיסה ותרגול התפיסות המקדמות אותנו.
אני מזמינה אותך בשבוע הקרוב לחשוב לעצמך ולהגיד לעצמך שיש לך ערך עצמי גבוה - ואז תמצאי לכך הוכחות בשטח שיצדיקו את החשיבה. למשל: כשאת לומדת חומר חדש ומבינה אותו -תגידי לעצמך כמה את חכמה, טובה בלימודים וכו'- כך תגרמי לזה לחזק את התובנה שיש לך ערך עצמי. מצאי לפחות 3 הוכחות ביום לכך שהערך העצמי שלך גבוה.
עד יום חמישי הבא - כל יום!
ותעדכני אותי לגבי השינוי לטובה שזה חולל בך.
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)