חברים לא חברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים לא חברים
    חדש פה
    29/04/2009

היי

אני רוצה לברר נושא שמציק ומעיק עלי לעיתים.יש לי ידידים וידידות ממקומות עבודה

מהצבא ,כאלו שאנו שומרים על קשר.חלקם הקשר הוא חד צדדי ממני.אני היוזם יוצר קר תמיד ואילו הם רק מקבלים מאזינים ממני אבל ,אבל -משדרים ואומרים כי טוב וכיף ומזדהים יחד איתי בקשר אבל בפועל הם לא מתקשרים ולא יוצרים קשר בעצמם

אני מאוד מבולבל ואני רוצה לדעת כיצד להגיב למצבים אילו בהם אני זה שרק מתקשר ואילו הם לא מראים שום עניין ולא מרימים טלפון ,אגב הסיבה לכך גם חשובה לי אם יש לך רעיון לסיבה כלשהי

תמיר

תודה בנתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים לא חברים

הוספת תגובה

• חברים באמת

דפנה סלען
    30/04/2009

שלום לך ותודה על שאלתך
    חברים לא חברים - הוא מושג שאני שומעת מאנשים נוספים.
    ההרגשה היא ש"אני נותן יותר לחברות מאשר הצד השני " זו הרגשה שעולה בהרבה שיחות שלי עם אנשים.
    אחד הדברים הראשונים שאני מציעה לעשות במקרים כאלה היא לבדוק מדוע חשוב לך להישאר בקשר עם אנשים כשאתה באינטואיציה שלך - בהרגשה שלך מרגיש שהם לא חברים באמת. שווה בדיקה - מה בכל זאת חשוב לך שם שאתה "מושך" את החברות הזאת. אולי לאחר בדיקה תחליט איזה חבר אתה משאיר ואיזה משחרר.
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו