מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    יסמין
    29/05/2009

היי,
    אני לא אאריך במילים כי זה בכל זאת פורום אבל אני חייבת לשפוך קצת דברים שמעיקים עליי..
    לפני שבוע חגגתי יום הולדת 23, ואם לומר את האמת אני מרגישה יותר כמו 32 מאשר בת 23.
    יש לי כל מיני דברים שמציקים לי, הדבר הראשון זה התדמית החיצונית.אין לי מושג למה אני עדיין לא קיבלתי את עצמי כמו שאני אבל ממש קשה לי עם איך שאני נראית.
    בגלל זה אני נמנעת מללכת למסיבות ורוב ימי שישי תקועה בבית, אני מרגישה שכל החברות שלי מהתיכון נהיו הרבה יותר יפות ויעילות(עבודה טובה, לימודים,חבר רציני) ואני נשארתי באותו מקום.
    לא יפה, עבודה מעצבנת,לא לומדת ו...עדיין אין לי חבר.
    אני לא רוצה להישמע כאילו אני מתלוננת כל הזמן אבל אין מה לעשות זה ממש מציק לי.
    אני רוצה לקום בבוקר ולראות משהו אחר במראה- מישהי בעלת בטחון שלא פוחדת לפתוח את הפה, מישהי שאם היא תכנס לחדר אין אחד שיישאר אדיש.אני רוצה שיתגאו בי, שההורים שלי ירוו נחת ממני, אני רוצה שינוי ואני לא יודעת מה מתאים לי.
    הייתי בסדנא שמטפלת דרך ציור אינטואטיבי אבל זה לא דיבר אליי במיוחד..
    האם קואצ'ינג יכול לעזור במקרה כזה?
    תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• אימון לחיזוק הבטחון ולשיפור החיים

דפנה סלען
    30/05/2009

תמי יקרה
    ממה שאת כותבת אפשר לראות/לשמוע/להרגיש את המועקה שלך.
    אני מאמינה שלכל אדם יש תכונות טובות, דברים שהוא עשה ועושה שהוא יכול להתגאות בהם.
    כרגע אולי קשה לך לראות את זה אבל אני בטוחה שכשתקדישי לזה מחשבה תוכלי לכתוב רשימה של לפחות 10 דברים טובים על עצמך.
    באימון אנחנו קודם כל נחזק אותך ע"י שיקוף של הדברים הטובים והחיוביים שיש בך ובחייך.
    לאחר מכן נעבור לתהליך השיפור - לשפר את כל מה שאת רוצה לשפר בחיים שלך.
    זהו תהליך מעצים מאוד ומחזק מאוד ואני בטוחה שתוכלי להפיק ממנו ערך - מומלץ בחום!
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר לא יכולה לחכות, תודה :)

יסמין
    30/05/2009

תוכלי לרשום לי פרטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו