דמות מאיימת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמות מאיימת
    מהססת
    02/06/2009

שלום לכן
    ישנה דמות שנכנסה לחיי לפני מספר שנים, בלי יכולת להתעלם ממנה (משפחה) והיא משפיעה עלי לא לטובה. אני תמיד מרגישה פחות ממנה, (למרות שבעין אובייקטיבית אני לא פחות- משפחה, קריירה, אישיות).איכשהו יוצא שכשאני מולה אני נאלמת דום, אין לי את הביטחון להתנהג כרגיל, אני מוצאת את עצמי מסכימה איתה רק כדי שלא יהיו חילוקי דעות. המפגשים איתה הם בלתי נמנעים, ולפעמים אני מוצאת את עצמי חושבת הרבה על "הייתי מגיבה כך, הייתי צריכה לומר כך".
    אני אדם שתמיד חשוב לו להיות בסדר עם כולם, קשה לי מאוד עם סכסוכים. והיא טיפוס ש"לא דופק חשבון" ותמיד משדרת שהיא לא צריכה אף אחד, ואין לה בעיה לומר את אשר על ליבה. אנחנו תמיד שומרות על יחסים טובים ועניניים, אבל לקראת מפגש איתה אני מרגישה רתיעה וחושבת כיצד עלי להתנהג.
    מה אפשר לעשות כדי להוריד את הפחד הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמות מאיימת

הוספת תגובה

• לקחת דוגמא ממקרה מהעבר

דפנה סלען
    02/06/2009

שלום לך ותודה על שאלתך
    לצערינו, איננו יכולים, תמיד, לבחור את האנשים איתם אנחנו בקשר ואז מה שנותר הוא "לעבור את זה בשלום"
    יחד עם זאת, דווקא אנשים שיש לנו איתם פחות כימיה הם המאתגרים ביותר עבורנו
    במקום הזה אנחנו מפעילים את כל הקלפים שלנו ( גם הפחות גלויים לנו ) כדי ליצור תקשורת טובה.
    NLP הוא מודל מצויינות בתקשורת וככזה הוא נותן הרבה מאוד טכניקות ליצירת תקשורת מיטבית.
    אחת הטכניקות בשיטה זו היא :
    להיזכר במקרה בעבר שבו עמדת בסיטואציה דומה והצלחת לעבור אותה לשביעות רצונך.
    מישהו שהיה לך קשה לתקשר איתו, שחששת מפגישה איתו והצלחת בסופו של דבר ליצור איתו תקשורת משביעת רצון עבורך בפגישה.
    אני בטוחה שתמצאי כמה דוגמאות.
    שלפי אחת מהן וחקרי אותה:
    מה היה שם שסייע לך - מה עשית? איך הרגשת? איך פעלת?
    מהסיטואציה הזאת שהייתה לשביעות רצונך את יכולה ללמוד לגבי היום - הסיטואציה שבה את חוששת מהאינטראקציה עם אותה דמות.
    בהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו