מצוקה רגשית לנערה העולה לכיתה ח'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה רגשית לנערה העולה לכיתה ח'
    גפן
    25/06/2009

לדפנה שלום רב,
    אני שואלת אותך שאלה הנובעת ממצוקה גדולה.
    בתי עולה לכיתה ח בבית ספרה, במהלך השנה היא חוותה הצקות, עלבונות בקיצור דחייה חברתית גדולה. לביה"ס היא הגיעה לבדה מאחר ועברנו דירה לאחד המושבים במקום מגורנו(אין ילדים בגילה במושב רק גדולים יותר או קטנים)קשה לה ולי עוד יותר.
    בבי"ס היסודי היו לה חברים והיא נהנתה מפעילויות חברתיות רבות.
    האופי שלה: ילדה עדינה, לא יוזמת, לא מרפקנית שדוחפת, תמיד אוהבת ורוצה לעזור. אבל מה יהיה איתה?...אני מפחדת מצלקות לכל החיים.(מלחיץ אותי שמה שהיא חווה עכשיו לא ישפיע על עתידה כבוגרת)

עם הכיתה הנוכחית היא אמורה להמשיך עד י"ב.

אנא עזרי לי למצוא פתרון הולם (ביה"ס מאד מעורב וישמח לשתף עימי פעולה).

תודה גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגת על שאלתי - האם זה בטעות?...

גפן
    29/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי לנערה בת 14

ד''ר מרגלית בן אור
    29/06/2009

שלום גפן
    נראה לי שמה שהבת שלך עוברת בהחלט מתאים לאימון אישי.
    באימון היא תלמד-תתאמן להתנהג בצורה שתוכל לאפשר לה כניסה לחברה חדשה, ולעשות שינויים קטנים אך משמעותיים באופיה, שינויים שיוכלו להשפיע על הסתגלותה ועתידה כבוגרת.
    ככלל תקופת ההתבגרות עמוסה במטלות גם בלי המעברים האישיים שלה בשנה האחרונה, כך שבהחלט מומלץ לפנות לאימון אישי עכשיו, ולא לחכות שמה שלא קרה עד עכשיו יקרה מעצמו ובאופן בלתי תלוי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מהירה ומכוונת

גפן
    30/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו