איך אדע שהמאמן טוב ומתאים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אדע שהמאמן טוב ומתאים לי
    דנה
    29/06/2009

שלום לכן,

אני רוצה להתחיל אימון. הנושא לא מוגדר אצלי עד הסוף, אבל אני יודעת שאני מרגישה שמשהו חורק בחיים שלי. הלימודים, התלבטויות לגבי תואר שני, העבודה, החיים בכלל. משהו לא זורם.

השאלות שלי הן- האם אימון הוא באמת הכלי הנכון? איך אמצע את המאמן/מאמנת הנכונים והמתאימים לי? במיוחד כשאני לא מגדירה טוב את הנושא.

מה דעתכן?

דרך אגב אשמח גם לעצה פרקטית איפה מחפשים שמות ומידע על מאמנים וסוגי אימון

תודה

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימון ומציאת ה"מאמן שלי"

דפנה סלען
    29/06/2009

דנה שלום ותודה על שאלתך
    אכן, השאלה איך אני מוצאת את ה"מאמן שלי" עולה לא פעם.
    אני אומרת בואי נעשה את זה בשלשבים:
    1.שלב של לפני הפגישה עם המאמן - איסוף נתונים: היכן למד? האם הוא רשום בלשכת המאמנים? כמה שנות נסיון יש לו?מה תחום ההתמחות שלו? מה עלות פגישה? על כמה פגישות מדובר? וכו'- אלה שאלות שאפשר לשאול לפני הפגישה הראשונה עם המאמן בטלפון וזה מאוד לגיטימי
    2.שלב הפגישה הראשונה : רוב המאמנים נותנים פגישת היכרות חינם - בפגישה את יכולה לבקש פרטים לגבי תהליך האימון ולשאול את כל השאלות שעולות לך בראש - האם הנושא שלך מתאים לאימון - מה הוא חושב? כיצד הוא פועל באימון וכו'
    בפגישה הזו את יכולה להרגיש לראות ולשמוע האם יש כימיה בינך לבין המאמן - מאוד חשוב!
    3. שלב הבחירה: לאחר שבדקת כמה מאמנים תאספי את האינפורמציה ותחליטי למי את פונה כדי שיהיה המאמן שלך- לדעתי את תדעי!!!
    אפשר גם לבקש המלצות...
    ובסוף בסוף - למרות שזה לא מומלץ ועדיף שלא תגיעי לזה - יחד עם זאת - אם טעית והאימון לא מתאים לך - זו לא חתונה קתולית ואפשר להפסיק את התהליך (כדאי שזה יהיה רשום בחוזה שלך עם המאמן כדי שלא תיווצרנה בעיות להפסיק תהליך)
    יום טוב ובהצלחה
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו