מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרן13/07/2009
שלום רב,
אני אוהב את אישתי מאוד. אנו נשואים כבר 10 שנים. אבל יש לי בעיה קשה ביותר. היא כבר לא מושכת אותי. היא נהיתה שמנה מאוד, כמו כן, אני כבר התרגלתי אליה.
אני משתוקק לעשות סקס עם מישהי חדשה ומרגשת.
מה עלי לעשות? האם אימון אישי יכול לעזור לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא כבר לא מושכת אותי...
גרשון מורג13/07/2009שלום לך רן!
תודה על פניתך.
ראשית כל, תרשה לי להוקיר אותך על היושרה שלך, על האומץ להתבונן במה שאתה חש ועל הרצון למצוא דרך נבונה למצב שאתה מתאר.
כנראה שפנטזיות ופיתויים תמיד קיימים ויהיו קיימים. אך לא הייתי אומר שזו הדרך המומלצת לפתור את הבעיה ולשמור על הזוגיות שלכם. כרגע זה נראה לי בדיוק ההיפך...
אתה אומר שאתה אוהב מאד את אישתך וזה הבסיס בה' הידיעה שממנו אפשר לצאת על מנת למצוא פתרון.
לשאלתך: כן, אימון אישי בהחלט יכול לעזור. הייתי אומר שאימון זוגי יכול להיות ההליך הכי מתאים. אנו לא יודעים כלום, למשל, על איך אישתך מרגישה בתוך הזוגיות שלכם ואיזה התפתחויות הביאו אתכם, את שניכם, למצב הנוכחי.
אומרים שזוגיות היא כמו פרח הדורש השקיה וטיפוח כל הזמן. היתכן ששכחתם עם השנים איך לטפח את הפרח הזה?
בכל מקרה, אם אחד מבני הזוג אינו מוכן להשתתף באימון זוגי, גם אימון של אחד הצדדים יכול להביא לתוצאות פורצות דרך.
אז בינתיים, בהצלחה רבה!
גרשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרן
מוניקה20/07/2009הי רן,
ראשית, אני חושבת שדרוש הרבה אומץ וכנות כדי לאמר את הדברים כהוויתם, כנראה שכך אתה מתנהל בחייך.
האם אי-פעם אמרת לאישתך כי היא לא שומרת על עצמה מספיק מבחינת המשקל?
הזוגיות מונעת ממספר גורמים, אחד החשובים שבהם הוא האהבה, ואני שמחה לקרוא שהיא לא דעכה עם השנים. גם לאינטימיות יש משקל לא מבוטל ואסור לוותר עליה.
באימון לזוגיות מושם הדגש על הדברים החשובים המהווים את שמן הבערה של הזוגיות.
ביניהם האהבה, האינטימיות, הכנות...
אני מאמינה כי אימון כזה יכול לעזור.
בהצלחה.
אישי ואימון לזוגיות
052-4033683* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)