תגובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות
    תמיר
    24/07/2009

רציתי לשמוע מה עושים כנגד תופעה בה אנשים שמדברים איתך ובטוחים כי אתה תמים או משדר כנות יתר על המידה ומנסים להמציע לך סיפורים או דברים באויר שלא קיימים ואילו אתה מבין כי
    עובדים ומרמים אותך.אני מדבר בכל תחום בחיים ,מכירות,מא ומתן.
    כיצד מתמודדים עם כך ?וכיצד מגיבים עם כך מידיית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובות

הוספת תגובה

• תגובות או פרושים?

גרשון מורג
    24/07/2009

שלום תמיר,

ראשית כל ברצוני לשאול אותך מהיכן הביטחון בקביעה ש " אנשים שמדברים איתך ובטוחים כי אתה תמים או משדר כנות יתר על המידה"? האם אותם אנשים אמרו לך על כך? אולי אנשים אחרים?
    או אולי זו תחושה או פרוש שלך בלבד? אלה שאלות שהייתי מציע לך להשיב עליהן במלוא הרצינות.

כמו כן, אם אתה משדר כנות, לא נותר לי אלא לברך ולהוקיר אותך על כך, כי אדם המשדר כנות הוא בדרך כלל אדם ישר והגון. דרך אגב, אין "כנות יתר על המידה". או שאדם כן בדבריו או שהוא לא ויש להניח שאתה שייך לקטגוריה הראשונה.
    אבל השאלה המתבקשת הינה מה אתה חושב או חש: האם אתה חושב שאתה "תמים וכן יתר על המידה"? האם אתה רואה בתמימות וכנות משהו שלילי המכביד על חייך? ואם כן, האם אתה יכול לזהות מאיפה תבניות חשיבה אלה? גם אלה שאלות להתיחסות.

איני יודע מה כוונתך ב"מנסים להמציא לך סיפורים או דברים באויר שלא קיימים". המושג הוא כללי מידי ואני מציע לך לבחון כל דבר ספציפי לגופו של עניין.
    אך בכל מקרה, אם מתעורר בך החשש שהאדם העומד מולך נוהג בחוסר הוגנות ומנסה "לסדר" אותך, זכותך (והייתי אומר חובתך) לשאול את כל שאלות ההבהרה העולות על דעתך ואם עדיין אתה חש מרומה אזי אין דבר המחייב אותך להישאר במרחב הזה.
    משפט מכובד כמו "תודה רבה, אבל זה לא מתאים לי.." יכול להביא לסיום המעמד.

הפורום הזה הינו פורום אימון אישי. בתהליך האימון בודקים, בין היתר, תבניות חשיבה ודפוסי התנהגות שלא משרתים אותנו ומנסים להביא במקומם כאלה שכן ישרתו אותנו.
    אם כך, נראה לי שתהליך של אימון אישי בהחלט יכול להביא הרבה בהירות להתנהלות שלך אל מול המצבים שאתה מתאר.
    סוף שבוע נפלא!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום תמיר

ד''ר מרגלית בן אור
    25/07/2009

שלום תמיר.
    אני לא מכירה אותך, שווה לבדוק אם יש משהו בהתנהלות שלך שנותן לאנשים הרגשה שאפשר להתנהג איתך בצורה שתיארת. מצד שני יתכן שאתה חשדן מידי ובכל התיחסות מחפש את "איפה סידרו אותי". סביר כמובן שמדובר בתמהיל של השניים.
    נראה לי שאימון אישי יוכל לעזור לך.
    בהצלחה
    ד"ר בן-אור
    050-5632723

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו