מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענייני עבודהחסוי30/07/2009
שלום,
אני בת 26 אני עובדת במכירות, לא יודעת עם זה המקום הנכון לפנות אליו אבל אספר את מה שמציק לי
אז כמו שאמרתי אני עובדת במכירות עם עוד שותפה שלי לעבודה, מתחלקות בנינו במשמרות. הציבו לנו יעד החברה של מוצר שאנחנו צריכים למכור. בשורה התחתונה הקולגה היתה מאוד נחושה להגיע ליעד ונורא התעצבנה עלי שגם מחרתי מעט ממנו וגם נשאר עוד מוצר אחרון שכבר שבוע נשאר על המדף ולא הצלחתי למכור אותו.
שאלתי אותה מה אפשר לעשות והיא ברוב חוצפתה השיבה שאני יקנה אותו ואחרי זה אחזיר, כמובן אמרתי לה שאין שום סיכוי בעולם ושזה נראה לי חוצפה שהיא מבקשת זאת ממני..
אני כ"כ לא רציתי לסיים את זה ככה, ואני לא אוהבת לריב אבל האמת שאני מרגישה אשמה, מרגישה שהיא הקטינה אותי, הרגשתי ואני מאוד מרגישה רע עם הסיפור הזה, שאני חושבת שיש פה משהו טוב בכל הדבר הזה שהגיע זמן שאני יקח את עצמי בידיים בלי שאף אחד יגיד לי מה לעשות, בלי שום מנהל ואפתח משהו משלי.. אני עכשיו רוצה זאת יותר מתמיד
אבל עדיין מרגישה רע עם כל הסיפור הזה
אשמח לקבל ייעוץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
גרשון מורג30/07/2009שלום לך,
מההודעה שלך אפשר להבין שאת נסערת וכועסת על שופתך לעבודה.
אפשר גם להבין שברצונך אולי להיות עצמאית ללא מנהלים מעל ראשך. אך מה שלא הצלחתי לגלות בהודעתך היא מה שאלתך והאם זה קשור לאימון אישי.
באופן כללי, אימון אישי יכול לעזור לך לברר עם עצמך מה את רוצה להשיג ומה מונע ממך להשיג זאת, אם זה המקרה. ז"א יכול להביא הרבה בהירות לחייך. מומלץ ביותר.
בהצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בת 26
ד''ר מרגלית בן אור30/07/2009שלום בת 26
שמחתי לקרוא שאת רוצה לצאת מהמצב הרגשי הלא טוב אליו הגעת.
לדעתי באימון בהחלט תוכלי לשפר את הרגשתך, ולשנות את תגובותיך.
את מוזמנת לפנות
בהצלחה
ד"ר בן-אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון לעצמך
מוניקה05/08/2009הי,
למיטב הבנתי הגעת ל"גיל בו אפשר להתחיל". את, כנראה, מרגישה בשלה להחליט עבורך ולממש את רצונותייך.
לעיתים ההחלטה גומלת כאשר משהו שובר את קש הגמל, ובמקרה זה נראה כאילו חברתך עשתה לך שרות טוב.
אימון בהחלט יכול למקד אותך ולהבהיר לך מה חשוב לך, מה מניע אותך לפעולה ואיך להמנע מלהגיע למצב דומה בעתיד.
בהצלחה
052-4033683* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)