מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיון עבודהנתי18/08/2009
שלום,
אני בת 21 ועוד כשבועיים יש לי ראיון עבודה לתפקיד בודק בטחוני בשדה התעופה. המליצו לי לבדוק איזה שאלות שואלים וככה להכין את תשובותי. ראיתי שיש שאלה "ספר לי על אירוע משמעותי בחייך וכיצד התמודדת איתו?" מה זה אירוע משמעותי סליחה על השאלה(מוות,אהבות,אכזבות,כשלונות)אני מנסה לחשוב ואין משהו משמעותי כ"כ .יכול להיות דבר שטותי שעבורי היה מהותי, אך בטח יחשב בעינהם כלא רציני. וכשאומרים לך להמשיך את המשפט וכתוב "ילדה יפה היא..." ז"א מה אני צריכה להשלים מה הם בדיוק רוצים לבחון?בעבר כבר נבחנתי לתפקיד לצבא בצורה דומה ולא התקבלתי מה שמערער לי עוד יותר את הביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתי
ד''ר מרגלית בן אור18/08/2009שלום נתי
השאלות האלה מנסות להכיר אותך. אולי פשוט לא מתאים לך לעבוד בתפקיד כזה. ולכן לא הייתי ממליצה על הכנת תשובות. מה שכן: האם ראיון עבודה הוא אירוע משמעותי בחייך? ואז תוכלי לספר על ההכנות שלך לראיון, הבדיקות שעשית, וכו'. בצורה צינית אפשר לומר שיש מינוס בכך שלא היו לך אירועים משמעותיים בחייך כמו אלה שציינת, אבל מצד שני אני מכירה כמה שהיו מתחלפים עם חייך הפחות מלאים אירועים "משמעותיים" בשמחה רבה.
ד"ר בן-אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נתי
גרשון מורג18/08/2009שלום נתי!
אין תחליף לאמת, יושרה ואוטנטיות.
את יכולה להתכונן ולספק לאחרים את התשובות שאת חושבת שהם רוצים לשמוע (?!).
האם זה יוביל אותך, לדעתך, למקום שהוא נכון עבורך, שמתאים לאני האמיתי שלך, מקום בו תרגישי בנוח ושמחה?
אנו "מכשירי רדיו" שכל הזמן משדרים וקולטים. אנו קולטים גם מעבר למה שחמשת החושים שלנו קולטים. קרה לך פעם שהאינטויציה שלך אמרה לך שהאדם מולך משדר לך "פוזה" לא אמיתית, למרות שדבריו ומעשיו ניסו לשדר משהו אחר? אותו אדם לא רק שיקר לך, הוא בעיקר שיקר לעצמו.
אינני מאמין בתועלת של לשחק משהו שאנחנו לא, אלא אם אנו שחקנים מקצועיים על הבמה.
אני בטוח שאת מושלמת כפי שאת.
בהצלחה רבה לך!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)