תקופה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופה קשה
    נונה
    12/09/2009

שלום ותודה על העזרה,
    אני נמצאת כרגע בתקופה קשה שמערערת את בטחוני ואני לא בטוחה מאיזה כיוון להתחיל ולשפר את המצב. סיימתי לאחרונה תקופה ארוכה של הכשרה אקדמית במסלול מסויים וכרגע עומדת בפני קבלת החלטות בקשר להמשך עתידי. האנשים סביבי מאמינים ביכולות שלי, אך לי קשה לקחת על עצמי אחריות למרות שבתוכי אני יודעת שהם צודקים. קשה לי להתמודד עם טעויות שאולי אעשה ועם העובדה שלא אענה לצפיות ממני. הרגשות אלה מפריעות לאיכות חיי כרגע ואני מרגישה מצוקה.
    מה לדעתכם עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופה קשה

הוספת תגובה

• שלום נונה,

גרשון מורג
    12/09/2009

שלום נונה,
    תודה על פנייתך.
    אם תיאור ההווייה שלך נאמן למציאות(ואין לי סיבה לפקפק בכך), נראה לי שעצה אחת או שתיים שאוכל לייעץ מהמרחק, לא יעשו את העבודה. במקרה הכי טוב, יעשו עבודה מאד מינורית.
    מה שאני קולט בפניה שלך זה חוסר הערכה עצמית, חוסר אמונה בעצמך למרות התמיכה שאת כנראה מקבלת מהסביבה וחשש גדול בפני הלא נודע ובפני אפשרות לכישלון (אם לא ציפייה לכישלון ואכזבה).
    מצד שני, אני קולט בחורה אינטליגנטית ואמיצה שמסתכלת במראה בעיניים פקוחות ורואה שישנה כאן בעיה שדורשת טיפול שורש.
    אם כל הנ"ל נכון, לא אהיה נאמן לעצמי אם אציע עצה אחרת מאשר שתמצאי מאמן טוב, לרוחך, ותצאי למסע המופלא של תהליך אימון. ביחד תוכלו לגלות איך להסיר את המכשולים האלה מדרכך.
    זה ידרוש עבודה, פתיחות, אוטנטיות ומחויבות לעצמך. לא פשוט, אבל סביר להניח שהסוף יהיה שווה.
    אין לאף אחד מטה קסם. כנראה שהפסיקו לייצר ולמכור אותם... בדקתי.
    עלי והצליחי!
    שנה טובה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו