מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקופה קשהנונה12/09/2009
שלום ותודה על העזרה,
אני נמצאת כרגע בתקופה קשה שמערערת את בטחוני ואני לא בטוחה מאיזה כיוון להתחיל ולשפר את המצב. סיימתי לאחרונה תקופה ארוכה של הכשרה אקדמית במסלול מסויים וכרגע עומדת בפני קבלת החלטות בקשר להמשך עתידי. האנשים סביבי מאמינים ביכולות שלי, אך לי קשה לקחת על עצמי אחריות למרות שבתוכי אני יודעת שהם צודקים. קשה לי להתמודד עם טעויות שאולי אעשה ועם העובדה שלא אענה לצפיות ממני. הרגשות אלה מפריעות לאיכות חיי כרגע ואני מרגישה מצוקה.
מה לדעתכם עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נונה,
גרשון מורג12/09/2009שלום נונה,
תודה על פנייתך.
אם תיאור ההווייה שלך נאמן למציאות(ואין לי סיבה לפקפק בכך), נראה לי שעצה אחת או שתיים שאוכל לייעץ מהמרחק, לא יעשו את העבודה. במקרה הכי טוב, יעשו עבודה מאד מינורית.
מה שאני קולט בפניה שלך זה חוסר הערכה עצמית, חוסר אמונה בעצמך למרות התמיכה שאת כנראה מקבלת מהסביבה וחשש גדול בפני הלא נודע ובפני אפשרות לכישלון (אם לא ציפייה לכישלון ואכזבה).
מצד שני, אני קולט בחורה אינטליגנטית ואמיצה שמסתכלת במראה בעיניים פקוחות ורואה שישנה כאן בעיה שדורשת טיפול שורש.
אם כל הנ"ל נכון, לא אהיה נאמן לעצמי אם אציע עצה אחרת מאשר שתמצאי מאמן טוב, לרוחך, ותצאי למסע המופלא של תהליך אימון. ביחד תוכלו לגלות איך להסיר את המכשולים האלה מדרכך.
זה ידרוש עבודה, פתיחות, אוטנטיות ומחויבות לעצמך. לא פשוט, אבל סביר להניח שהסוף יהיה שווה.
אין לאף אחד מטה קסם. כנראה שהפסיקו לייצר ולמכור אותם... בדקתי.
עלי והצליחי!
שנה טובה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)