שאלה ועזרה בייעוץ ללימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ועזרה בייעוץ ללימודים
    גיא
    22/09/2009

שלום רב,
    אני בן 33 מהמרכז
    מטופל מזה כ9 שנים תרופתית נגד דיכאון וחרדה
    בקרוב אמור להתחיל תהליך טיפול cbt ביחידה להפרעות חרדה בגהה
    אני מאוד מתענין בלימודי התחום ורציתי לדעת, בצורה הכי אובייקטיבית, היכן רצוי ללמוד אימון אישי (קואצ'ינג) למטרת עבודה לחיים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה לגיא

ליאת דביר-ליבשיץ
    23/09/2009

גיא שלום,
    קיימים לא מעט מוסדות המלמדים אימון, "גיגול" פשוט באינטרנט יכול לפרוש בפנייך את ההיצע המגוון והמכובד.
    אני ממליצה שתנסה לברר בעצמך בבתי הספר השונים על שיטת הלימוד ורוח המודל שהם מציעים- היות ואתה מכיר את עצמך טוב יותר מכל אדם אחר תדע טוב יותר איזו גישה מתאימה לך.
    אני חושבת שקיימים מוסדות המלמדים אימון ומציעים לבוגרים תעסוקה, בתנאים ובהיקף כאלה ואחרים- אולי שווה לבדוק גם שם.
    מקווה שעזרתי מעט, ובהצלחה רבה,
    ליאת:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גיא

ד''ר מרגלית בן אור
    29/09/2009

בצורה הכי אובייקטיבית אני מאחלת לך הצלחה בטיפול בגהה, ואכן מאמינה שתצליח.
    בנושא האימון האישי זה מסובך יותר. מניסיוני: פגשתי הרבה אנשים בקורס שעשיתי לאימון אישי. אנשים טובים ומוכשרים. בפועל, עבודה בתחום זה כבר משהו אחר לגמרי. אם עין לך ניסיון טיפולי קודם, או מישהו שמשום מה יפנה אנשים דווקא אליך, הרי שהסיכוי להתפרנס מזה נמוך ביותר, מפני שהשוק מוצף במטפלים חדשים, מלאי כוונות טובות ואפילו בעלי כלים טובים לעבודה, אבל פשוט אין צורך בכל-כך הרבה מטפלים. מעבר לכך יש את הפנטזיה של רווחים גבוהים מאד לשעה, אבל אלה שמוכנים לשלם את הסכומים האלה בודאי לא יפנו למטפל חדש, גם אם הוא ממש מבריק.
    לאור כל הנ"ל אני מציעה לך באופן האוביקטיבי ביותר לחפש מקצוע אחר, אולי פחות זוהר, אבל יותר מבטיח פרנסה.
    בהצלחה ובברכת שנה טובה.
    ד"ר בן-אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו