בת 25 רווקה ומעולם לא היה לי קשר רציני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 25 רווקה ומעולם לא היה לי קשר רציני
    חסוי
    03/10/2009

שלום,
    אני בת 25 רווקה ומעולם לא היה לי קשר רציני..
    אני עוד לא התחלתי קשר והפחד שלי זה להיפגע . אני בחורה שנראת טוב, ותמיד המשפט החוזר הוא אצל משפחה וחברים זה "איך זה שליפה כמוך אין חבר" אני גם חושבת שלמרות הכל הדימוי העצמי שלי הוא נמוך, שאני לא מספיק חכמה, ואולי הנורא מכל הוא שאני לא מאמינה שמישהו יכול לאהוב אותי..
    יש לציין שאני כן יוצאת עם חברות, כן מתחילים איתי אני פשוט מחשבנת על כל מילה שיוצאת לי מהפה, לא מספיק משוחררת, זורמת.. חברות שלי אומרות לי גם לפי מה שהן רואות שאני בררנית מדי. ואני ממש לא חושבת ככה, אני פשוט רוצה מישהו עם אופי טוב, שתהיה בנינו כימיה וכמובן משיכה

אשמח לייעוץ
    תודה
    וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך חסויה

ד''ר מרגלית בן אור
    04/10/2009

שלום לך,
    נדמה לי שכדאי לברר למה הבטחון העצמי שלך נמוך כל-כך צמד אחד, ומצד שני איך את משדרת בררנות, מפני שזה מעיד דווקא על בטחון עצמי גבוה.
    כמובן שאימון אישי יכול להיות מקום טוב לברר זאת, או בכל דרך אחרת שתבחרי.
    בהצלחה,
    ד"ר בן-אור
    050-5632723

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך חסויה

גרשון מורג
    04/10/2009

שלום לך חסויה!
    כאשר אני חוזר וקורא שוב את הודעתך, איני יכול להמנע מלראות כמה פרדיגמות (תבניות חשיבה) שליליות את כותבת על עצמך: "הדימוי העצמי שלי נמוך", "אני לא מספיק חכמה", "אני לא מאמינה שמישהו יכול לאהוב אותי" וכו'..
    ישנה גם "מחלקת פחדים", למשל "הפחד שלי זה להיפגע"...
    מאיפה לך כל הדברים הללו? מאיפה זה מגיע? איך את קובעת זאת?
    חסויה (גם הכינוי הזה כדאי לבדוק) יקרה: אנו מומחים בלהאכיל את האגו בכל מיני קביעות שליליות ומקטינות על עצמנו ולאחר מכן להתעסק בחיפוש הוכחות על מנת להצדיק את שקבענו.
    נחמד, נכון...?
    בתהליך האימון אנו בודקים את הפרדיגמות שמנהלות לנו את החיים: איזה מהן משרתות אותנו ואיזה מחבלות בנו. אנו בודקים את הפחדים, את הדאגות. למה יש בסיס במציאות ולמה אין. התהליך מביא בהירות לחיים וכאשר ישנה בהירות, דברים נראים אחרת.
    לתהליך נדרשת פתיחות ומחויבות, אבל התוצאה שווה, לכל הדעות. מומלץ.
    נשמע כאילו יש בך מספיק אומץ ומוטיבציה לשינוי גישה בחיים.
    חג נפלא גם לך ובהצלחה!!
    גרשון.
    054-8032402

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה שלום

ליאת דביר-ליבשיץ
    04/10/2009

שלום חסויה,
    תודה על השיתוף,
    כבר מדבריי הפתיחה שלך נשמע, כפי שציינת בעצמך, שהבעיה העיקרית שמונעת ממך לקיים קשר היא הדימוי העצמי הנמוך שלך.
    כיוון שכך, הייעוץ הטוב ביותר שאוכל לתת הוא לפתוח, כפי שהתחלת, במסע בירור ושינוי אמיתי.
    שיפור הדימוי העצמי שלך הוא תהליך שבו תלמשי להעריך את כל מה שישלך להציע כאדם, לשפר את המקומות שגורמים לך להעריך את עצמך מעט פחות ולהיות נוכחת לכל אותן סיבות שבגללן אפשר לאהוב אותך בקלות.

חשוב מאוד לזכור שלדימוי העצמי תפקיד גדול לא פחות בתוך מסגרת של מערכת יחסים ולא רק בלעדיה, ועל כן להתחיל ולעבוד על עצמך כבר לפני רק יתרום לכל יחסים שתפתחי בעתיד,
    בהצלחה רבה
    ליאת,
    052-5989896

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו