איך יוצאים מהמצב הזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יוצאים מהמצב הזה?
    מאיה
    06/10/2009

אני חדשה פה.. אשתדל לא לחפור יותר מידי..
    אני בת 25 בקרוב ואני סובלת ממצבי רוח.. שלצערי תלויים בעיקר בזה שאין לי חבר..
    כן, זה נשמע נדוש ושיטחי.. אבל אני במצב לא כל כך נעים ואפילו כבר בלתי נסבל!
    כל חברותי נשואות, אחותי הקטנה מתחתנת בקרוב, כל הבני דודים ובקיצור כל הסובבים אותי מתחתנים ואני.. אני.. משומה עלי זה פסח.
    בסה"כ אני נראית טוב, עם תואר, מלומדת, משפחה טובה.. כל פעם אני נכנסת לקשרים ויוצאת.. ומי שאני רוצה לא רוצה ומי שאני לא רוצה, רוצה.

שוב, אני יודעת שזה אולי נשמע לחלקכם "צרות של עשירים".. אבל באמת שאין שניה שאני לא חושבת על זה.. כל הזמן שואלים אותי .. נו מה עפ חבר..ודי!!! רבאק נמאס מזה! בא לי לחיות לבד לגור לבד בלי שאף אחד יחפור לי ויציק לי.. לא להיות תלויה באף אחד!

אבל אני גרה עם ההורים ותלויה בהם מבחינה כלכלית מאחר ונותרה לי עוד שנת לימודים אחת שהיא מאוד מאסיבית ואי אפשר לעבוד ממש.. ולהרוויח כסף מספיק כדי לגור לבד...

מה בסה"כ אני רוצה. מישהו נורמלי.. זהו! לא צריכה דוגמן ולא עשיר ולא פרופסור.. מישהו נורמלי..

מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יוצאים מהמצב הזה?

הוספת תגובה

• שלום נעמה

ד''ר מרגלית בן אור
    06/10/2009

שלום נעמה
    קודם כל גם צרות של עשירים לא נעימות, חוץ מזה שנה נגמרת אחרי שנה, ולכל השואלים את ממש יכולה לענות "יש לי עוד שנה ללמוד" אחר-כך תהיי במקום אחר, גם רגשית וכנראה תוכלי להיות במקום אחר גם פיסית.
    אם את רוצה תמריצים וחיזוקים גם במהלך השנה, את ממש מוזמנת, ואולי תצליחי להגיע גם לתובנות כל שהן בדרך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמה

גרשון מורג
    06/10/2009

שלום נעמה!
    רק לפני כמה שבועות קראתי שהגיל הממוצע של המתחתנים היום מסתובב סביב ה 30 דווקא... (גם לפי הנסיון האישי שלי לגבי כל הצעירים הסובבים אותי), ואת כבר במצב של יאוש בגיל 24, בקרוב 25. זה לא נשמע לך מצב קצת מחוץ לפרופורציות?
    מפניתך נשמע כאילו את נותנת לסביבה שלך לנהל את חייך ואת מצבי הרוח שלך. כדאי בהחלט שתשקלי איך את, נעמה, רוצה לנהל את חייך.
    אם למישהו בוער שיהיה לך כבר שותף בדרך לחופה זו בהחלט בעיה שלו וכדאי שיברר למה הוא חש כך. זה לא אומר שהדבר צריך להשפיע עליך עד כדי כך שתרגישי מיואשת. עלינו ללמוד לקחת על עצמנו רק מה ששייך לנו ולא מה ששייך לאחרים. אם אחרים מרגישין לחוצים, תוכלי להפנות אותם לרופא לקבל כדורי הרגעה. זה שלהם ולא שלך...
    יש להניח שהנסיך שלך מאכיל כרגע את סוסו הלבן ומתכונן לצאת לכיוונך בדהרה אך אנו עדיין לא יודעים כמה זמן יקח לו להגיע. בינתיים, יש לך זמן להשלים את שנת הלימודים ללא דאגות כלכליות וליהנות מכל רגע. הכל תלוי בגישה שלך. ורק שלך.
    אם את צריכה עזרה בשינוי הגישה, אז אפשר לעזור.
    בהצלחה יקרה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו.. כבר העלת לי חיוך

מאיה
    06/10/2009

כמה עולה פגישה אחת? והאם יש באיזור השרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמה

גרשון מורג
    06/10/2009

שמח שהצלחתי להעלות אצלך חיוך. אולי זה ירשם לי כמצווה....
    לגבי שאלתך, לא נהוג למסור פרטים כאלה כאן. תרימי אלי טלפון ונשוחח: 054-8032402
    בכיף.
    חג שמח!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו