סוג של יאוש אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג של יאוש אישי
    אינגה
    06/10/2009

יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להתמודד איתה סיימתי תואר לפני תקופה קצרה ואני רוצה לפנות למעבדות פרטיות על מנת לשלוח להם את קורות החיים שלי אבל לא מצליחה לאתר את כתובות האימייל שלהם יש אפשרות שתעזרו לי ואולי גם על הדרך אולי תוכלו ליעץ לי איך לזרז את כל התהליך כדי לעבוד כי די נמאס לי לשבת בחוסר מעשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג של יאוש אישי

הוספת תגובה

• שלום מיואשת

גרשון מורג
    06/10/2009

שלום לך!

הפורום הזה כשמו כן הוא והוא מנסה לעזור לפונים בתחום האימון האישי. במסגרת זו ניתן לבדוק מה עומד מאחורי מה שאת מגדירה "סוג של יאוש אישי".

למרות שהפורום אינו מספק "שרותי מודיעין", אמליץ לחפש בגוגל על "מעבדות פרטיות". תקבלי שם מעל מאתיים אלף כניסות. כנ"ל בדפי זהב וכו'.
    בהצלחה.
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אנונימית

ד''ר מרגלית בן אור
    07/10/2009

שלום אנונימית
    שמעת על ספר דפי זהב ועל משלוח מכתבים בדואר?
    יכול להיות שזאת תהיה שיטה מוצלחת למצוא דברים, כולל מעבדות.
    דרך אגב, תוכלי למצוא דפי זהב גם באינטרנט, ואז לשלוח מכתב פיסי או שיהיה שם מייל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו