מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםש07/10/2009
שלום.
יש לי בעיה....
נרא כי כל הסובבים אותי פשוט לא נהנים להיות בחברתי (בלשון המעטה)... אני יודעת שאני בן אדם קצת קשה אך אני לא חושבת שאני רעה או משהו בסגנון (בניגוד לדעותהים של אחרים עליי).
עברתי כמה טראומות עם אנשים בחיי ובגלל זה אני לא סומכת על רוב האנשים,בנוסף אני דור שלישי של ניצולי שואה וכנראה ירשתי את ההגנות של הסבים,את המחסומים,את הסתרת הרגשות ובעקבות זאת את הקושי בלבטא את עצמי (הרבה פעמים מה שאני רוצה להגיד מתפרשאחרת),את השתיקה, את הקשיחות... וכנראה זה מרתיע את הסובבים אותי...
עזרתכם בבקשה (אני מודעת לכך שבמסגרת הפורום העזרה היא מצומצמת אבל אני מנסה בכל זאת)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש'
גרשון מורג07/10/2009שלום לך ש',
את קובעת בפנייתך הרבה דברים קשים על עצמך, דברים שכנראה הפכת אותם לאמיתות עבורך בעבור הזמן. בהמשך את מסבירה למה הדברים הללו הם כפי שאת אומרת שהם: מציינת את הסיבות, את מקור הבעיה ואפילו את התוצאה שהדבר הזה גורם.
מערכת מושלמת.
אך מה אם כל זה מלכתחילה לא נכון, או בטעות יסודו? מה אם כל זה מבוסס על תבנית חשיבה לא משרתת שפיתחת במשך הזמן?
האם את מוכנה לקבל שהתשובה לשאלות הנ"ל הינה שהדבר אפשרי? שהתבניות והתדמית שבנית לעצמך עומדות על בסיס לא מוצק?
אם את כן מקבלת את האפשרות הנ"ל ויש בך רצון, מוטיבציה ומחויבות לשינוי, אותו שינוי אפשרי.
באימון תוכלי לבדוק מה הן אותן תבניות חשיבה שאינן משרתות אותך, מדוע הן קיימות ובאיזה מושגים אחרים ניתן להחליפן.
אני בטוח שבתוכך את יצור נפלא, אך האגו שלך עושה לך חיים מאד קשים, כנראה.
החדשות הטובות הן שהשינוי אפשרי. כפי שאמרנו זה דורש רצון ובעיקר מחויבות.
נראה שאת, כרגע, "מרוב עצים לא רואה את היער". בתהליך של אימון סביר להניח שתגלי את היער היפה ואפילו שביל שחוצה אותו ומוביל למשכנו של אותו יצור נפלא שאת.
שינוי הגישה תלוי בך ורק בך. אימון אישי יכולה להיות בהחלט השיטה שתוביל לביצוע השינוי.
בהצלחה רבה וחג שמח!
גרשון.
054-8032402* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
ד''ר מרגלית בן אור07/10/2009שלום לך.
את מאד מבינה מה לא אוהבים בך, ויש לך הרבה סיבות טובות שיכולות להסביר למה את כזאת.
הבעיה היא שזה לא מעניין אף אחד, אנשים פשוט רוצים להינות מחברת הסובבים אותם ולא כל הזמן להבין למה את גורמת להם סבל..........
מכיון שאת באמת מעוניינת בחברת אנשים תצטרכי כנראה לשנות את ההתנהגות שלך באופן מודע ביותר. ישנם דברים שתרגישי שקשה לשנות, אז אולי תעשי רשימה של מספר התנהגויות שלא נעימות לאחרים ותדרגי אותן מהקלה ביותר לשינוי אל הקשה ביותר לשינוי.
תני לכל התנהגות מספר שבועות שבהם תשני אותה להתנהגות נחמדה ונעימה יותר, ואח"כ תתקדמי לעוד תכונה לעוד מספר שבועות וכן הלאה.
זה אולי נשמע בלתי אפשרי, אבל זאת כנראה הדרך המשמעותית והמהירה אל המטרה של להיות ולהרגיש חלק של חברת אנשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)