שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרית
    15/10/2009

שלום רב,
    מהי ההשכלה שצריך מאמן אישי? האם מספיק קורס קצר?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום שרית

ד''ר מרגלית בן אור
    15/10/2009

שלום שרית.
    קורס של פחות מ120 שעות בערך לא יכיל את כל החומר.
    זה הקורס, אבל צריך לבוא עם רקע תיאורטי - אקדמאי או עם ניסיון של עשרות שנים בעבודה, אחרת זה לא רציני.
    כמובן שיכול להיות מישהו חסר השכלה וחסר קורס בכלל שיצליח לאמן ולהיפך.
    לדעתי לא מומלץ להשקיע בקורס כזה היום מפני שהקורסים יקרים אבל אין מספיק עבודה גם למוכשרים ביותר.
    אם את מחפשת מאמן אישי ולא יודעת על פי מה לבחור וחושבת שההכשרה שעבר תתן לך רמז על יכולותיו זה נכון בעירבון מוגבל. פני למישהו שלמד באופן מסודר, ולא מציג מחירים בלתי אפשריים ונסי-בדקי אם אתם מתאימים לעבודה ביחד.
    בהצלחה
    ד"ר בן-אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרית

גרשון מורג
    16/10/2009

שלום שרית!
    תודה על פנייתך.
    מבחינה פורמאלית אין דרישות להשכלה אקדמאית ללימודי אימון אישי. המקצוע עומד בפני עצמו.
    אולי דווקא בגלל זה, אך לא רק בגלל זה, לא הייתי ממליץ לאף אחד ללמוד בקורס שלא כולל לפחות כ250 שעות אקדמאיות ועוד השלמות.
    לאחר מכן, אני בהחלט מסכים לדעה שכרגע שוק האימון מוצף ואין מספיק עבודה לכל בוגרי הקורסים.
    וזאת, למרות שאצלנו ישנם מיליוני אנשים שהאימון היה מיטיב עמם ביותר. אבל הם עדיין לא מודעים לכך.
    בכל מקרה, הייתי אומר שלפני ההחלטה להשקיע בלימודי האימון, כדאי להתנסות בתהליך של אימון בעצמך.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.
    054-8032402

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו