מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרית15/10/2009
שלום רב,
מהי ההשכלה שצריך מאמן אישי? האם מספיק קורס קצר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
ד''ר מרגלית בן אור15/10/2009שלום שרית.
קורס של פחות מ120 שעות בערך לא יכיל את כל החומר.
זה הקורס, אבל צריך לבוא עם רקע תיאורטי - אקדמאי או עם ניסיון של עשרות שנים בעבודה, אחרת זה לא רציני.
כמובן שיכול להיות מישהו חסר השכלה וחסר קורס בכלל שיצליח לאמן ולהיפך.
לדעתי לא מומלץ להשקיע בקורס כזה היום מפני שהקורסים יקרים אבל אין מספיק עבודה גם למוכשרים ביותר.
אם את מחפשת מאמן אישי ולא יודעת על פי מה לבחור וחושבת שההכשרה שעבר תתן לך רמז על יכולותיו זה נכון בעירבון מוגבל. פני למישהו שלמד באופן מסודר, ולא מציג מחירים בלתי אפשריים ונסי-בדקי אם אתם מתאימים לעבודה ביחד.
בהצלחה
ד"ר בן-אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
גרשון מורג16/10/2009שלום שרית!
תודה על פנייתך.
מבחינה פורמאלית אין דרישות להשכלה אקדמאית ללימודי אימון אישי. המקצוע עומד בפני עצמו.
אולי דווקא בגלל זה, אך לא רק בגלל זה, לא הייתי ממליץ לאף אחד ללמוד בקורס שלא כולל לפחות כ250 שעות אקדמאיות ועוד השלמות.
לאחר מכן, אני בהחלט מסכים לדעה שכרגע שוק האימון מוצף ואין מספיק עבודה לכל בוגרי הקורסים.
וזאת, למרות שאצלנו ישנם מיליוני אנשים שהאימון היה מיטיב עמם ביותר. אבל הם עדיין לא מודעים לכך.
בכל מקרה, הייתי אומר שלפני ההחלטה להשקיע בלימודי האימון, כדאי להתנסות בתהליך של אימון בעצמך.
בהצלחה רבה!
גרשון.
054-8032402* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)