מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאני20/10/2009
בת 28 אם ל2
יש לי 4 אחים שהגדול בנהם בן 26 והוא עומד להתחתן פשוט הכול אצלו מסודר והוא מחפש בחורה.
אני ובעלי בקשר מוייצן.אבל אני מקנא.
אני מקנא בזה שאחי ימצא לו בחורה יפה מאוד,יותר יפה ממני .
אני מפחדת מהעובדה שתהיה לי מתחרה.
איך אפשר להתמודד עם דבר כזה?
הערה:
בעלי מייחס חשיבות רבה ליופי,למרות שאני מאוד מטופחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום "אני" כפול 2
גרשון מורג21/10/2009שלום "אני",
אני מבין ששתי הפניות (גם זו וגם הבאה בקשר לשיניים) הם שלך והרשי לי להשיב על שתיהן ביחד.
אם אני טועה, אני מתנצל מראש. רק תבהירי לי זאת. תודה.
בפניותיך את מביאה את הפחדים שלך, הקנאה, החששות ונקיפות המצפון והכל קשור להופעה החיצונית שלך או של אחרות ("מתחרה").
יופי חיצוני וטיפוח הם דברים חשובים, אך הם אסון כאשר הם מנהלים לנו את החיים.
ניתן גם להבין בין השורות שאת מחפשת ורוצה שקט נפשי ולצערי לא נראה שתוכלי להגיע לכך דרך אותם תבניות חשיבה שכנראה קיימות אצלך וקושרות את אותו שקט נפשי להופעתך והשוואתה לאחרות.
כאן דרושה טרנספורמציה. שינוי גישה לחיים. וזה, לא ניתן לתת בתשובה אחת בפורום, לצערי הרב.
תהליך של אימון יכול בהחלט לגרום לראות את החיים מזווית שונה לחלוטין. אך זה לא "זבנג וגמרנו".
השאלה המרכזית הינה האם את רוצה ומוכנה לשנות את הגישה שלך לחיים על מנת שתוכלי לזכות ביתר שקט נפשי ומוכנה להשקיע בזה את מה שצריך?
אם כן, יש על מה להתבסס ועל מה לדבר.
מאחל לך ימים של שקט ואהבה. ללא פחד וקנאה.
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר מרגלית בן אור21/10/2009נדמה לי שעיקר הבעיה הוא לראות את עצמך תמיד ביחס לאחרים או לאחרות.
אני לא בטוחה שאימון אישי יספיק כדי שתתרגלי לבדוק את עצמך, אם בכלל לבדוק, רק יחסית לעצמך ולמה שאת רוצה להשיג.
למה זה בכלל חשוב עם מי אחיך יתחתן, עם מי את מתחרה ולמה.
אולי אימון יוכל קצת להרגיע אותך, ס"ה נשמע שמאד קשה לך עם המתח הזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)