מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אךאני20/10/2009
שלום
בת 28 אם ל2
בולימית לשעבר לתקופה של 4 שנים.נפרדתי מהבולימיה בעזרת בעלי לפני 3 שנים.
אני גאה בזה.
הבעיה שלפעמים אני מאשימה את עצמי על זה שגרמתי נזק רב לשניים שלי , וחווה יסוריי מצפון.
טפלתי בשניים לי,אך עדיין מורגש שהשניים שלי עברו תקופה לא טבעית.
אך אפשר להתגבר על התחושה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לבולמית לשעבר.
ד''ר מרגלית בן אור21/10/2009מקובל להניח שבולמיה היא על אותו רצף של בעיית הכפיתיות. פעם סבלת מבולמייה, היום את מאשימה את עצמך באופן מוגזם בהאשמה שאינה רלונטית ולא תקדם אותך, ומפריעה לך.
יתכן ומדובר בהפרעה כפייתית.
כדאי להתייעץ עם פסיכיאטר, אבל לא דרך המייל אלא פנים אל פנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום "אני"
ליאת דביר-ליבשיץ22/10/2009גם אני אניח שאת שתי ההודעות כתבת את,
ממה שאת מתארת אכן נשמע שאימון יהיה פתרון שטחי עבורך.
אני מאמינה שהפרעות בולימיה, בעצמה שמסוגלות לייצר נזק לשיניים אינן נעלמות כ"כ מהר.
בכך אני מתכוונת שהגורם להן- שהוא חוסר באהבה ובהערכה עצמית בעיקר, לא נפתר.
יתכן ובעלך אכן עזר לך להיגמל מהמנהג הבולימי- אכילה והקאה וחוזר חלילה ועל כך כל הכבוד אדיר לשניכם!!!!!!
ובכל זאת, הדפוס שמודד את עצמו עפ"י השוואה לאחר או צורה חיצונית כנראה שלא נעלם לחלוטין- שהרי את מעידה על הקנאה והפחד שאחיך ימצא אישה יפה ממך.
אני ממליצה בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי
תהליך של אימון יכול להיות כזה שיעזור לך אולי למצוא את הכוחות לטפל בבעיה הזו ע"י כלים אחרים המתאימים לכך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
052-5989896
ובהצלחה,
ליאת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)