כותבת למגירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כותבת למגירה
    מירי
    22/11/2009

שלום,

אני בת 26 סיימתי תואר ראשון והתחלתי לאחרונה את עבודתי ה"מקצועית" הראשונה. מאז ומתמיד הרגשתי שאני רוצה לכתוב ספר, אבל תמיד התייחסתי לזה בחוסר רצינות. ממש לפני שהתקבלתי לעבודה התחלתי לכתוב, זה הולך די לאט. למרות שישבתי כמה שעות כתבתי אולי 6 דפים. מאז שהתחלתי לעבוד אני םשוט לא מוצאת את הזמן והכוח. אני עובדת במשרה מלאה+, עוזרת להורי בחיפוש עבודה באינטרנט, יש לי בן זוג שאני גרה איתו, וכמובן כל מטלות הבית האפשריות. איפה מוצאים את הכוח?

בתודה,
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כותבת למגירה

הוספת תגובה

• שלום מעיין

ליאת דביר-ליבשיץ
    22/11/2009

כמו שאת מתארת, "מטלות חיים" הבסיסיות- עבודה, משק בית ומעט מסביב יש בהן תמיד למלא לנו את היום מעל ומעבר.
    לרב- אלו הדברים שאנו משקיעים בהם זמן ללא מחשבה- כי אין ברירה
    הרצון שלך להשקיע בכתיבה הוא מבורך וכמו כל הדברים המבורכים נכנס תחת הקטיגוריה של חשוב מאוד אך בוער הכי פחות- ועל כן, על אף חשיבותו- הוא בעל נטייה לגלוש לשוליים של הזמן והאנרגיות שלנו.
    נראה לי שכדי לכתוב- כמו בכל מעשה יצירה אחר- הכי חשובה התשוקה
    כדי שתמצאי את האנרגיות והכוח לכתוב עלייך לברר מה מניע אותך לכתוב? מדוע מאז ומתמיד הרגשת שאת רוצה לכתוב? מה יש שם שכ"כ מרגש אותך?
    כשתמצאי את התשובות לשאלות מהסוג הזה תוכלי לכתוב בקלות יתרה , תרגישי מחוייבת לאהבה שלך ועל כן הכתיבה עצמה תהפוך לאקט של אהבה:)
    תהליך של אימון, כמובן, יכול לעזור לך למצוא ולגבש ולהעצים את התשוקה הזו, ולתת לך דחיפה אדירה קדימה
    בהצלחה ולא לשכוח להינות מהעניין
    ליאת
    052-5989896

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מעיין

גרשון מורג
    22/11/2009

שלום מעיין,
    מברוק!
    כנראה שאת בחורה לעניין אם את עושה כל מה שאת מתארת ובנוסף את התחלת לכתוב ספר. כל הכבוד!
    לשאלתך "איפה מוצאים את הכוח" , התשובה היא: אצלך, בתוכך, בתשוקה שלך לכתוב את הספר הזה. על התשוקה הזאת ועל החשיבות שלה בחייך ניתן לעבוד.
    ישנו פן נוסף מעבר ל"מציאת הכוח", שיתכן ששם גם נדרשת עבודה וזה ארגון וניהול הזמן. האם את חושבת שבתחום זה יש מה לשפר?
    אכן, בשני התחומים אימון יכול בהחלט לעזור.
    אם תרצי זו לא תהיה אגדה...
    בהצלחה!
    גרשון.

נ.ב.: 6 עמודים בכמה שעות זו התחלה נפלאה. אל תזלזלי בזה. אני מכיר סופרים שעוברים שבעה מדורי גיהינום עד שמצליחים לכתוב עמוד אחד... מה שחשוב הוא שששת העמודים הללו יצאו מתוכך בחדוות יצירה. תבורכי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו