שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    29/11/2009

שלום,
    אשמח לעצתכן,
    אני בחורה בת 28 כרגע לומדת לתואר שני, אינטליגנטית, נאה מאוד ומטופחת, נעימה וחברותית
    העניין שאני לא מוצאת זיווג, מעולם לא הייתי בקשר רציני ולא כי פסלתי הרבה או לא רציתי כנראה מזל שכזה.
    במשך 6 שנים הייתי באתרי ההיכרויות, יצאתי עם בחורים שם שלא היו כלל לטעמיאך לא פסלתי ולבסוף החצופים היו אלו שנעלמים.

ניסיתי לפנות למכרים ולבקש שיחשבו עליי במידה והם מכירים בחור חמוד ורווק אך כולם עסוקים עמוק בזוגיות של עצמם ולא רואים צורך לסייע לאחרים.

כיצד אוכל לפתוח ערוצי היכרות נוספים? כי כל יום שעובר לי בבדידות הוא יום שנחרט בליבי .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום חני

גרשון מורג
    29/11/2009

שלום חני!
    לפי מה שאת מתארת: בחורה "10" שהיתה בהרבה הכרויות, לא נראה לי שכרגע מה שדחוף לך ביותר זה דווקא "לפתוח ערוצי היכרות נוספים". מה שנראה שנחוץ כאן זה קודם כל להביא
    ב-ה-י-ר-ו-ת לנושא מציאת הזוגיות שלך.
    למשל: את צריכה להבהיר לעצמך איזה סוג זוגיות את רוצה, מה את רוצה לתת בזוגיות ומה את רוצה לקבל ממנה, מי הוא בן הזוג הרצוי עבורך? ועוד שאלות רבות. יש גם למצוא את הפרדיגמות שמנהלות אותך בהיכרויות שלך והאם הן משרתות אותך או מחבלות בתהליך.
    לאחר שתבהירי לעצמך את הפנורמה הנ"ל, תדעי לאיזה ערוץ לפנות, מה לחפש ואיך לעשות זאת.
    בקיצור: לא יזיק כאן תהליך של אימון לזוגיות. זה רק יכול לעזור.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חני

ד''ר מרגלית בן אור
    30/11/2009

שלום חני. אני מבינה שקשה לך מאד, הבעיה היא, לפחות בין השא, שאת מצפה שהדברים יקרו בשבילך, את מתארת את כל מה שעבר עליך בקלילות שלא מאפשרת לי להבין מה קרה, או מה גרמת את שיקרה בקשרים שלך.
    סביר שהאתר לא יהיה המקום בו תפתחי ממש את סגור לבך, אבל נראה לי שכדאי לעשות זאת עם מאמן מנוסה, ולהבין מה את מסוגלת לשנות. נדמה לי שבני אדם נמצאים כמעט בכל מקום, ונדמה לי שאת "נמצאת" במקומות הוירטואלים הנכונים, כנראה שמשהו במסר שלך לא נקלט. שווה לברר מה בדיוק.
    אימון מוצלח ופורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חני שלום

ליאת דביר-ליבשיץ
    30/11/2009

תודה על פנייתך
    מתאורייך עולה כי את בחורה צעירה ומוכשרת, ואולי לא פחות חשוב כזו שרואה עצמה כבעלת מעלות רבות, וזה מצויין! להיות אדם שמודע ליתרונות שלו זו שאיפה של רבים.
    ועם זאת, מאותם תיאורים אני לא מצליחה לראות היכן את מבינה שמצבך הוא בעצם גם אחריות שלך- של אופייך, של מעשייך או של הימנעותך ממעשים...
    את מתארת שהיית סובלנית כלפני אנשים שבסופו של יום "התחצפו" וקמו בעצמם, או שאת עושה מאמץ ופונה למכרים ואילו "הם לא רואים צורך לסייע לאחרים". ...
    תפיסות מסוג זה מעידות במעט על נטייה להסיר אחריות מעצמך ולתלות אותה על הסובבים אותך
    אינני טוענת שאת לא עושה מאמץ כביר לשיפור מצבך, יתרה מכך, ייתכן שאת נמצאת במאמץ מתמיד למציאת קשר- אך יכול להיות שאינך משקיעה אנרגיות נכונות באפיקים נכונים..כמו שנאמר 360 קמ"ש בניוטרל...יכול להיות שלא היית צריכה לסבול מלכתחילה אנשים שבסוף קמו בעצמם, ויכול להיות שלצפות שמישהו יחפש עבורך בן זוג זו ציפייה שלא צריכה להיות קיימת מלכתחילה..
    כאנחנו נמצאים במקום לא נעים, זה פחות נחמד להכירבאחריות שלנו על המצב..ועם זאת, אני מעדיפה להסתכל על זה ככה-
    כמה קל לשנות רק את עצמנו מאשר להתחיל לשנות את כל מי שמסביבנו..מעודד לא?
    בכל אופן, נראה שאימון בהחלט יכול לעזור
    את מוזמנת להתקשר,
    ושיהיה בהצלחה בכל מקרה:)
    ליאת 052-5989896

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו