מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהלות במקום עבודהיודה12/12/2009
שלום
אני נמצא במקום עבודה מספר שנים באותו תפקיד , בחצי שנה הקרובה יפורסם מכרז לתפקיד שלפי דעתי מאוד מתאים לי מקצועית ויש בו קידום. ישנו עוד מתחרה לתפקיד שאני עולה עליו מבחינה מקצועית אך הוא חסר עכבות ומוכן לעשות הכל ( כמו לכרכר סביב המנהל כל היום ) כדי לזכות בתפקיד. אינני מסוגל לדברים מסוג זה אך מצד שני יכול להיות שדבר זה יעמוד לצדו ביום המכרז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יודה
ד''ר מרגלית בן אור12/12/2009שלום יודה
אני ממש מבינה על מה אתה מדבר.
יש אכן אנשים כאלה, בעלי תכונה של יכולת להתחנף, ויש אחרים שחסרים את אותה תכונה.
השאלה היא האם אתה רוצה לסגל לעצמך תכונה כזו או לא. אם כן רשום על דף איך עושים-מה עושים כמה פעמים ביום וכו' ופשוט תתחיל לעשות את זה באופן מודע לחלוטין. יתכן שתצטרך גם כדור נגד בחילה במקביל......................... יתכן גם שתה פשוט לא מוכן להתחנף, ואם הבוס בסדר באמת הוא אולי יעדיף אותך ואולי לא, ואולי תפסיד את התפקיד ואולי לא.......העולם לפעמים מסובך, ואפילו קשה.
בהצלחה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יודה
ליאת דביר-ליבשיץ13/12/2009
הי יודה,
אתה מתאר מצב לא נעים בכלל ואפילו די מעצבן.
גם אני חושבת שלעיתים יש צורך בלעשות בחירה מודעת בין האדם שאתה מבקש להיות לבין דברים שאתה מבקש להשיג, במקרה הזה בעולם המקצועי.
אם אתה מעיד שאתה עולה על הבחור החנפן מבחינה מקצועית הייתי מנסה להפוך את היתרון הזה לבולט יותר בתקופה הקרובה- אולי לנסות לעמול אף קשה יותר והכי חשוב- לתת ביטוי להישגים שלך בצורה שהבוס לא יכול להתעלם מהם, כמו לדוגמא לבקש את חוות דעתו על ההצעה הזו והזו שלך או על הרעיון החדש הזה והזה..
אם זה לא זה..תמיד אפשר להיעזר בכדורים שציינה ד"ר מרגלית בן אור..
אתה מוזמן ובהצלחה בכל מקרה:)
052-5989896
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יודה,
גרשון מורג16/12/2009שלום יודה!
אין לי הרבה מה להוסיף לדבריה של ד"ר בן אור. אכן, החיים לפעמים מעמידים אותנו בפני מצבים לא פשוטים ואת זה כבר הספקנו ללמוד.
אך דבר נוסף שלמדנו (לפחות למיטב ידיעתי) שבסופו של דבר רוב האנשים שואפים לקבל מהחיים אהבה ושקט נפשי. כמובן, בלי לזלזל בביטחון, פרנסה ותנאי חיים נאותים, אבל שני הגורמים הראשונים הם העיקר. ואני מסכים עם אלה שטוענים שעל מנת להשיגם, יושרה היא אחד התנאים הבסיסיים לקיומם.
אני הייתי בודק לא רק מה יוביל אותי למשרה הנכספת, אלא גם מה יוביל אותי למקום שאני רוצה להיות בו בחיי. כך הייתי בוחר את הדרך.
בהצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)