מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת קואצ'רחן12/01/2010
שלום, אני בת 26
מחפשת קואצ'ר שיכול לעזור לי,
את האמת הדבר היחיד שבעייתי בחיי זה החוסר ידע שלי בהתנהלות כלכלית,
אני יודעת שאימון נכון, ימנף אותי להצלחה, עם זאת אני לא מצליחה (מחוסר ידע שלי) לנהל את עצמי נכון
בכדי להגיע למצב שאני משלמת כסף למאמן..
(סיפור הביצה והתרנגולת)
איך פותרים את הבעיה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
ליאת דביר-ליבשיץ13/01/2010
אני מברכת אותך על ההחלטה להתאמן!
אני חושבת שישנם המון מתמחים שיהיו מוכנים לאמן ללא תשלום- עלייך פשוט לחפש.
עם זאת,
כדאי אולי לשים לב שהחלטה המגובה בתשלום מצידך תהיה תמיד עוצמתית יותר
הבחירכה להשקיע באימון ולוותר על דברים אחרים לטובתו מעצימה את התהליך ומחייבת אותנו אליו
בהצלחה בכל אשר תבחרי
ליאת:)-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חן,
גרשון מורג13/01/2010שלום חן בת 26!
ראשית, אמנם רבים משתמשים במילה "קואצ'ר" אך זו מילה שאינה נכונה. המילה הנכונה בלועזית היא "קואץ'" COACH ובעברית מאמן או מאמן אישי. אין שום צורך להוסיף את ה"ר" למונח הלועזי.
עכשיו שסיימנו את ענייני הלשון, ניגש לענייני האימון...
מבחינה טכנית, קל מאד ללמוד את עקרי ההתנהלות הכלכלית כמו ניהול תקציב, תזרים מזומנים וכיו'ב. ישנם תוכנות פשוטות לתפעול ומעקב שגם יכולות לעזור. את הידע שאת מציינת כחסר תוכלי לרכוש בקלות.
אך האימון הולך הרבה יותר עמוק ורחוק ב-י-ח-ס-י-ם שלנו עם כסף.
יש לציין שרוב האנשים אינם מנהלים תקציב ותזרים מזומנים ועדיין מצליחים להתנהל כלכלית בצורה סבירה. כאשר היחסים שלנו עם כסף אינם מתנהלים כשורה בדרך כלל הבעיה איננה ב"חוסר הידע" בלבד. את זה תחקרי ותבהירי לעצמך באימון על מנת להגיע להתנהלות כספית שלווה ומספקת.
צעד ראשון בהתנהלות כלכלית הוא קביעת סדר עדיפויות. אם אימון חשוב לך, עליך להפנות לשם את המשאבים (כספיים ולא רק כספיים) על מנת להתקדם במה שחשוב לך. אולי תצטרכי לותר על דברים שכרגע לא כל כך חשובים לך. אולי לא. בקיצור: סדר עדיפויות נכון עבורך.
אין כאן עניין של ביצה או תרנגולת. האימון יכול להיות שתיהן בעת ועונה אחת.
בהצלחה,
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)