מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?אינגה14/01/2010
התחלתי ללמוד נהיגה הכל היה מעולה עד שלא הזכרתי למורה שיוציא אותי לטסט פתאום ההתנהגות שלו השתנתה הוא התחיל לנסות לשבור אותי פסיכולוגית כדי לשכנע אותי שאני צריכה לקחת יותר שעורים ולהגיד שאני לא נוהגת טוב , שאני אכשל אם הוא יגיש אותי לטסט עכשיו וכו' כל פעם המשפטים הולכים ונהיים מגוונים יותר והכי מעצבן את ההמורה שלי לנהיגה זה שאני בטוחה בעצמי זה שאני מרגישה טוב בכביש ובנהיגה זה ממש מכעיס אותו והוא מנסה כל פעם לפרק לי את הבטחון העצמי הזה אני באמת מבינה שזה מאוד נוח לסחוט תלמידים כדי להמשיך להרויח עליהם כי זה לגמרי עסק לא רע לקבל על 40 דקות 100 ש"ח שזה מה שאני מרוויחה ב4 שעות עבודה כדי לממן כל שיעור אבל יש גבול לא? אז שאלתי אותו כמה לדעתו שיעורים עוד אני צריכה ? אז הוא ענה לי בתשובה מתחמקת שהוא לא יודע אז אם הוא לא יודע ובאמת הלכתי לקראתו וניסיתי להבין כמה זמן הוא עוד מנסה להחזיק אותי או יותר נכון את הארנק שלי עד שישחרר אותי לטסט והוא לא יודע אז אני גם לא יודעת מה לעשות כיום מסתובבות לי שתי אופציות לעזוב בכלל את לימודי הנהיגה או לחפש מורה נהיגה אחר אבל מי מבטיח לי שגם המורה האחר לא ינסה לתמרן אותי ? מה תוכלו להמליץ לי לעשות בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אינגה,
גרשון מורג14/01/2010שלום אינגה,
אינני יודע למה דוקא פנית לפורום הזה הדן באימון אישי עם שאלתך.
אבל אם כבר פנית, ואת מתארת את הניצול מצד מורה הנהיגה שלך, עולה השאלה האימונית: מי את שאת מאפשרת ניצול כזה מצדו? זאת אומרת, איך היית מגדירה את האינגה הזאת שמאפשרת דבר כזה?
וגם: האם את יכולה לזהות מצבים דומים בתחומים אחרים בחייך?
כדאי שתנסי להשיב לעצמך לשאלות אלו. אולי בתשובה תמצאי תשובה לא רק לעניין לימוד הנהיגה.
חוץ מזה, אם את לא מרוצה ממורה הנהיגה שלך, יש בודאי עוד מורים רבים בשוק שישמחו לקבל אותך ללימוד אצלם.
אז בהצלחה. בטסט ובכלל!
בברכה,
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)