ביטחון עצמי בריצפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי בריצפה
    לי
    21/01/2010

שלום,
    לאחרונה השיער שלי לא מסתדר /הדלדל ברמה של כל יום אני עם שיער אסוף ברשלנות
    כמו כן חיצונית כללי אני כבר לא מה שהייתי פעם.
    כתוצאה מכך אני מתבישת ונמנעת במקום העבודה לתקשר
    אין כרגע פיתרון לשיער למרות שהוא בטיפול.
    כיצד בכל זאת אפתח ביטחון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי בריצפה

הוספת תגובה

• שלום לי,

גרשון מורג
    21/01/2010

שלום לי,

אני מניח שאת לא מצפה לקבל בפורום הזה תשובה לגבי מה שאת מגדירה כבעיות בשיער שלך והופעתך החיצונית. יש לשער גם שהנ"ל הן ביטוי למשהו הרבה יותר עמוק שיש להבהיר ולחקור.

המשפט הרלוונתי כאן זו שאלתך האחרונה: "כיצד בכל זאת אפתח ביטחון?" וכאן אני אפנה אותך לתשובתי מלפני שבוע ל"מישהי" ששאלה שאלה דומה.

בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

ליאת דביר-ליבשיץ
    29/01/2010

לצערי
    אינני מכירה אף אדם שהוא היום מה שהיה פעם....
    באופן טבעי- כולנו מתבגרים ולשנים יש נטייה להשאיר את החותם שלהן על גופנו- מי יותר ומי פחות- כולנו מתקמטים בסופו של דבר
    ועם זאת
    יש כאלה שמצליחים לשמור על חיוניות ובריאות גבוהה משל אחרים בגופם. לרב, מדובר באותם אלו שמצליחים לשמור על חיוניות ובריאות בנפשם.
    כאן מגיע הצורך לבדוק מהם יחסי הגומלין בין הגוף והנפש שאת מקיימת- היכן חולשה בגוף משפיעה על הנפש והיכן חולשתה של הנפש משפיעה על הגוף
    מה שמעודד הוא שיש אפשרות לטפל ולחזק משתי החזיתות
    האימון- תהליך הפונה לשתיהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו