מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד שמןנטע23/01/2010
שלום,
יש לי ילד מקסים בן 11 שסובל מהשמנה עוד בעודו תינוק (עלי לציין שאביו שמן) בני שוקל 75 קילו גובהו 1.68.
הילד מודע לחסרונותיו אך חסר אנרגיות לעשות משהו בנדון .
האם ידוע לך על קאוצ'ר שמטפל בבעיה זאת?
תודה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע,
גרשון מורג23/01/2010שלום נטע,
לצערי, אינני מכיר בין הקולגות שלי מאמן אישי המתמחה בהרזיה אצל ילדים.
אך אם תכתבי בחיפוש גוגל "אימון אישי להרזיה" תוכלי לקבל כמה וכמה קישורים לכאלה. משם הדבר בידיך, ללכת ולפגוש את המאמנים ולבחור את הכי מתאים לבנך.
אני גם חייב להעיר שבחלק גדול מהמקרים דווקא ההורים הם אלה שראוי שיעברו אימון ואני מציע לך גם לשקול אפשרות זו. לעיתים זו האופציה הכי טובה ויעילה.
בהצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע שלום
ליאת דביר-ליבשיץ29/01/2010תודה על פנייתך,
האימון הוא בהחלט תהליך המכוון לתת חיזוק ותמיכה בתהליך פרידה מהרגלים. בהגדרתו זהו תהליך הפונה לאנשים בעלי עוצמה ויכולת באופן פוטנציאלי, המוכנים לקחת אחריות על השינוי ולהתחייב לו.
אימון לילדים הוא מורכב הרבה יותר. דעתם ורצונם של ההורים היא הסיבה לאימון (למרות שהוא מכוון לטובתו של הילד) ואני מניחה שהוא נעשה בצורה מעט שונה מאימון למבוגרים.
כאשר מדובר במתן מענה לבעיית השמנת יתר התמונה היא מורכבת אף יותר.
לצערך ולשמחתך אין כזה דבר ילד שסובל מ..
יש כזה דבר משפחה שסובלת מ...
תהליך חיובי ובעל תוצאות יהיה תהליך שבו המשפחה כולה תרתם לשינוי, במקום להטיל את המשימה הקשה על ראשו של הילד בלבד. ביחוד במקרה בו הסימפטום הוא לרוב תוצאה של ביטחון עצמי ירוד, חוסר קבלה עצמית, חוסר גבולות, ועוד תופעות שאני מבטיחה לך שהילד לא החליט להביא אותם איתו לעולם במזוודה כשנולד...
העובדה שהוא שמן היא לא חיסרון- היא סימפטום לבעיה, שלרב הילד לא אחראי לה לבדו.
אני מניחה , אגב, שואין מדובר בהפרעה קשה יותר מתוך ששיתפת שבעלך סובל מהשנת יתר כמו כן.)
אני ממליצה בחום רב מאין כמוהו, שתרתמו אתם כהורים לפני, ואז קחו אותו יחד איתכם למסע של שינוי.
הנושא פשוט קרוב לליבי: )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)