מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת שונה...דורין26/01/2010
שלום,
יש לי שאלה בנוגע למחירי אימון קאוצינג.
יש לי מאמנת מצויינת שלוקחת כ- 400 ש"ח לפגישה!
רציתי לדעת האם אלה המחירים שלוקחים היום מאמנים שונים בחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורין
ד''ר מרגלית בן אור26/01/2010כמו לרופאים גם למאמנים יש אפשרות תאורטית, ומסתבר גם מעשית לקחת מחיר לפי ראות עינהם.
אתמול פנתה אלי פציאנטית חדשה וספרה שהעדיפה אותי על אחר מפני שאני לוקחת קצת יותר משליש המחיר שדרש פסיכיאטר שמחזיק קליניקה ברמת אביב. אני לעומת זאת עובדת במקומות שעלותם נמוכה יותר.
אם המאמנת שלך שווה עבורך כמו יהלום, שלמי בהתאם. אם לא, תוכלי למצוא גם בפחות מהמחיר, אבל לא בטוח שתהיי מרוצה באותה מידה, ואולי כל מה שכבר עשית אתה קצת יתבזבז. אבל אני מכירה לפחות מאמן מוצלח אחד שעובד מהבית, וגובה רק 200 ש"ח.
יש מאמנים שלוקחים גם 700 ש"ח, זה מנחם אותך?
מצד שני לא לכל מטרה צריך מרצדס, גם בפיאט אונו אפשר בהחלט להגיע ממקום למקום. כלומר אולי המאמנת שלך שווה כל אגורה וגם הרבה יותר, אבל פשוט אין לך את הכסף.
אני עצמי לוקחת קצת פחות ממה שאת משלמת, פרט לפגישה הראשונה שנמשכת הרבה יותר זמן, ולכן עולה בהתאם.
הרבה הצלחה בבחירה שלך.
ד"ר בן-אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דורין,
גרשון מורג28/01/2010שלום דורין,
אכן, אין שום "תעריף מוסכם" לשיחות אימון. אני, למשל, גובה סכום יותר נמוך ממה שאת מציינת.
אך התשובה לשאלתך כתובה בשאלה עצמה: "יש לי מאמנת מצויינת".
אם את מעריכה שהמאמנת שלך היא מצויינת ע-ב-ו-ר-ך, היא שווה כל אגורה שאת משלמת לה.
תבורכי בפריצות דרך באימון!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)