מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתחיל מחדשחסוי02/03/2010
היי,
ילדתי לאחרונה את בתי המקסימה והיום היא בת 3 חודשים. אני צריכה לחזור לעבוד מתישהו רק שאני לא מסוגלת.
לא עבדתי שנה - עברתי בעיות רפואיות שגרמו לפיטוריי ואז גיליתי שאני בהריון ומאז לא יכולתי לחזור לשוק העבודה.
אני עובדת רצוף כל חיי (אני בת 25) ומעולם לא פוטרתי לפני כן.
היום (שוב, עם ילדה בת 3 חודשים) אני לא מצליחה אפילו לחזוב על החזרה לשוק העבודה - ואם אני אהיה מאוד ריאליסטית - בימינו ובארצנו היא אפשר לחיות משפחה 3 נפשות עם משורת (מינימום) אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת ומזל טוב על הלידה
ד''ר מרגלית בן אור03/03/2010שלום ליאת
ראשית מזל טוב על הולדת הבת. מסתבר שעברת לשלב חדש בחייך, וזה מקשה על החזרה אל העולם שלא מצליח להתפעל מהנס הפרטי שלך ושל בן זוגך. זה לא בתור בדיחה, אלא ממש, באמת. כעת תצטרכי ללמוד לתפקד בכל התפקידים שהיו לך קודם, פלוס האמהות! זה נשמע מפחיד, אבל בהחלט אפשרי, במיוחד כשאת אדם מציאותי, ולמדת חשבון ברמה שמאפשרת לך להבין שצריך גם לעבוד ולפרנס. באימון תוכלי למצוא את הדרך המתאימה לך לשילוב עבודה מכניסה עם אמהות.
את ממש מוזמנת להתחיל בתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת,
גרשון מורג03/03/2010שלום ליאת,
אני מצטרף לאיחולי מזל טוב והרבה מאד נחת!!!! את יצרת את היצירה המופלאה ביותר ביקום כולו, אדם חדש, הבת המקסימה שלך. תבורכי!
לגבי פנייתך, אני יכול לחוש את המצוקה שלך בקשר לחזרה לעבודה כאשר את אומרת "אני לא מסוגלת". לא ברור למה את מתכוונת בזה. האם זה בגלל עזיבת התינוקת, בגלל בעיה רפואית, בגלל בעיה מסוג אחר או בגלל שילוב של סיבות כאלה.
אינני מזהה בפנייתך שאלה שאפשר להשיב עליה. אך, אם זו קריאה לעזרה על המצוקה וההתלבתות, בהחלט תהליך של אימון יכול להביא בהירות לנושא ולחייך בכלל.
אז, ראשית כל, אני הייתי מייעץ לך לנסח בחזרה (אפילו רק לעצמך) את פנייתך ע"מ שתקבלי בהירות לגבי איפה המצוקה ובמה את רוצה להעזר.
מאחל לך הצלחה ושוב מזל טוב,
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)