אסרטיביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסרטיביות
    תמיר
    12/03/2010

אני מעונין מאוד לעצב את האסרטיביות שלי
    אשמח לקבל מידע לעצב את האסרטיביות כי ביטחון עצמי יש לי יחסית ואני יודע היטב מה אני רומה ומה לא,אשמח בנוסף להפנייה לספר מתאים שמומלץ בנושא
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסרטיביות

הוספת תגובה

• שלום תמיר,

גרשון מורג
    12/03/2010

שלום תמיר,
    תודה על פניתך.
    אינני מבין כלל מה המשמעות של "לעצב את האסרטיביות".
    הייתי שואל, ראשית כל, מה זה "אסרטיביות" עבורך ולאחר מכן למה אתה חש שיש לך צורך "לעצב"
    אותה.
    להיות "אסרטיבי" במקומות המתאימים זה מצוין. "ליצור" אסרטיביות על מנת שהזולת יתרשם ממנה זו פעולה לא אמיתית וכמו כל דבר לא אמיתי, התועלת שבה לא נחשבת.
    הייתי גם חוקר מה הוא הביטחון העצמי "היחסי" שאתה מדבר עליו. מה זה ה"יחסיות" הזאת, איכן יש לך, לפי דעתך, ביטחון עצמי ואיכן לא. וכך הלאה. עבודה פנימה...
    אימון בהחלט יכול לעזור מאד בהבאת בהירות בנושאים אלו.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום תמיר

ד''ר מרגלית בן אור
    15/03/2010

אסרטיביות הינה האיזון בין הרצון להשיג את מה שאני רוצה לבין הדרך לעשות זאת בלי לדרוך על אחרים.
    ספרים אני פחות מכירה.
    באימון סביר שתוכל להגיע לרמת האסרטיביות בה אתה מעוניין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיר שלום

ליאת דביר-ליבשיץ
    23/03/2010

לא ברור מפנייתך מהי אותה אסרטיביות שאתה מבקש לעצמך,
    נסה לענות על כמה שאלות לפני:
    כיצד יראו חייך כשכלשונך "תעצב את האסרטיביות שלך"? מה יהיה שונה מהיום? באילו מקומות בחייך הדבר יבוא לידי ביטוי בחיך-בעבודה? בזוגיות, מול חברים? מול הירקן בשוק?
    כך יהיה קל יותר לפרוט את המילה הרחבה הזו ולדעת בבהירות מה אתה בעצם מבקש להשיג
    באשר לספרות- העולם מלא בעצות וכלים, לאחר שתמקד את רצונך תוכל לחפש ביתר קלות
    בהצלחה וחג חירות שמח: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו