מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכתוב תסריט לסרט המשך אהובורד16/03/2010
שלום, לפני כשנה כתבתי תסריט לסרט בעקבות סדרה אהובה בשם סטארגייט. אמרו לי שיהיה עלי למצוא עורך דין או מייצג שייצג אותי. לאחר שמצאתי עורך דין, התעלל בי אותו עורך דין תוך שהוא גוזל ממני במרמה ובשקרים 6000 ש"ח, בלי שום בושה.
מאחר ואני אוהבת סרטים, ראיתי ואהבתי מאוד את הסרט אווטאר. ראיתי אותו מספר פעמים ועלה לי הרעיון לכתוב לו תסריט. למדתי לכתוב תסריטים בצורה אוטודידקטית ואני מאוד אוהבת את זה. מאחר וסבלתי מהתעללות סדיסטית ואכזרית נפשית ורוחנית ומאחר שמאז היותי קטנה אני רוצה להיות קשורה לסרטים בחו"ל, עלה לי הרעיון לכתוב את התסריט לסרט אווטאר שהודיעו שיהיה לזה המשך. אני לא רוצה בשום פנים ואופן להתחיל את הקריירה שלי בארץ ואני מרגישה תחושה של ייעוד בלכתוב תסריטים. נרשמתי למאגר הסרטים והקולנוע הלועזי IMDB לשנה ובקיץ הקרוב אני גם הולכת לפגוש את השחקן הראשי האהוב עלי מהסידרה המוזכרת לעיל, סטארגייט..
ההשראה שאני יכולה לעשות זאת באה לי מהשחקן הראשי של אוואטר שהפך להיות האווטר הרוחני שלי. הוא גר באוסטרליה ברכב(!!!) והיה עני, לפני שקמרון לקח אותו להיות השחקן הראשי. אמנם היה לו כבר אוסקר אוסטרלי בכיס והוא שחקן משכמו ומעלה, אבל עצם העובדה שראיתי אותו אומר בראיונות: "אל תיתן לאחרים לומר לך מה אתה יכול או לא יכול לעשות ומי שחושב שהוא לא יכול אז הוא הנכה" נתן לי אור והשראה רבה. אני מדמיינת את השחקנים האהובים מהסרט ורואה עצמי עובדת איתם על אווטר 2, בדימיון. אני מודעת שזה דימיון אבל זה כ"כ חי!!! יש לי גם רעיון ראשוני למה אני ככותבת רוצה לראות הלאה.
כל אחד מניא אותי מרצונותי וכשאני רוצה להגשימם, ה"עולם" מתאכזר אלי עד כדי כך שאין לי רצון לחיות יותר. פשוט אין לי בשביל מה. בשביל מה לחיות אם אתה תמיד לא יכול להגשים את מה שאתה מאמין בו? אני רוצה להיות האווטר של אחרים (אווטאר=התגשמות אלוהית בגוף פיזי). יש לי כישרון לכתוב תסריטים ואני רוצה לעבוד עם האנשים שאני כ"כ מעריצה! כשראיתי את הסרט בפעם הראשונה, הבנתי שזה מסר מהאווטארים האמיתיים שם למעלה בשבילנו, שכולנו אחד וכולנו מחוברים. אני מעריכה את עבודתו של קמרון ושל כל השחקנים האחרים ואוהבת אותם מאוד.
ואני שואלת למה כשזה אני, התשובה של היקום היא לא!!!! בצורה אכזרית ואצל אחרים כמו השחקן ההוא - זה הצלה. ואל תגידו לי שזה מסר שעלי לא לעסוק בדבר האהוב עלי ביותר.... אני לא מרגישה שזה נכון. בתודה, ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד,
גרשון מורג18/03/2010שלום ורד,
קראתי את ההודעה שלך בעיון רב.
יש בהודעה שלך הרבה שיחות שכל אחת מהן ראויה להתייחסות נפרדת ומעמיקה לו היית נכנסת לתהליך של אימון אישי (כי זה נושא הפורום הזה).
אני יכול לזהות את המצוקה שלך המשתקפת מההודעה אך אני לא יכול לזהות שאלה ספציפית שאת רוצה עליה התיחסות מיוחדת. לגבי הקשר של ההודעה לנושא האימון האישי (מכיוון שבחרת להעלותה בפורום זה) אני יכול להגיד רק שאימון מסוגל להביא הרבה בהירות אל תוך הדו-שיח הזה שאת מנהלת עם עצמך.
באופן מאד כללי וכוללני אני רוצה להגיד שאת כבר האווטר של עצמך, ואם אכן את מרגישה כך יש לך המון מה לתרום לסובבים אותך. תבורכי על כך.
לגבי שאיפותיך המקצועיות בכתיבת תסריטים, אם את באמת מרגישה שזה היעוד שלך, ברצוני לתרום לך מה שכבר אמרו אנשים חכמים לפני:
Success is connected with continuous action.
It's largely a matter of hanging on after others have let go. You are not finished when you're defeated, you are only finished when you quit.
אם את חושבת או מרגישה שיש משהו בתוכך שעוצר או מונע ממך להגיע לאן שאת רוצה להגיע (סביר להניח שזה המצב), אימון יכול מאד לעזור.
בהצלחה רבה וחג שמח!!!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ורד
ד''ר מרגלית בן אור21/03/2010שלום ורד
נדמה לי שמזמן לא פגשתי הצגת דברים שזועקת כל-כך לאימון אישי כמו זו שלך. את כאילו עומדת באמצע ככר העיר ומודיעה שאת מחפשת מאמן אישי, שיעזור ויכוון אותך במילוי שאיפותייך.
שיהיה בהצלחה.
ד"ר בן-אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד שלום
ליאת דביר-ליבשיץ23/03/2010מהפנייה שלך אפשר לזהות שני קצוות שאת מתקיימת בהם:
האחד-
קיום מלא בעשייה ותשוקה עזה ובלתי מתפשרת לעסוק במה שאת אוהבת- את ממש מתנסחת במונחים של ערגה לאותו מקום של יצירה, ואלו אנרגיות תנועה מהסוג והעצמה שיש לאחל לכל אדם!!! יש המון רוח בקולך-כשאת משתמשת במונחים כמו "השראה" ו "ייעוד"- ממש ברמה ששולחת אותי לחפש מתי אני בעצמי הייתי כל כך מאוהבת ומלאת תשוקה לדבר מה..
השני-
קיום שיש בו תסכול, קונפליקט מול הסביבה ולעיתים אף תחושת " קורבנות" , כזו שמעוררת אצלך תחושות שהיקום "מתאכזר" אלייך באופן מיוחד וכי לאור זאת "אין לך רצון לחיות יותר".
נראה לי מאוד לא פשוט לנוע בין שני אלו. אינני יודעת מהי המידה שבה את מקפצת בין אחד לשני, ואיך נראים חייך מסביב: עבודה, חברים, משפחה, פנאי...
אימון במקרה כזה יכול להביא לבהירות בעניין זה, אפשר יהיה לעמוד על המתח בין שני הקצוות ולראות באילו כלים ובעזרת איזו עשייה ניתן ללבן בין שניהם.
בנוסף,
תהליך אימוני לאדם בעל אנרגיות כשלך עשוי להיות עוצמתי ונושא פרי במיוחד. את כבר כולך שרויה בעשייה וייתכן שבהירות והכוונה הם אלו שחסרים.
בהצלחה וחג חירות שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)