מתקפלת מהר מדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקפלת מהר מדי
    טלי
    08/04/2010

שלום, באופן כללי אני בן אדם די אסרטיבי, עם חברים, מכרים ומשפחה. אבל, בכל הקשור לתחום המקצועי אני מרגישה שאני מתקפלת מהר מדי, אולי בגלל שאני יחסית בתחילת דרכי ולפני כן היו לי כמה נפילות מבחינת למצוא מה אני רוצה לעשות ולא ממש השתלבתי. אני מרגישה שאני לא מצליחה להביע דעה מקצועית בצורה חזקה מספיק מול המנהל שלי וגם מול העמיתים שלי וזה כל פעם גורם לי להרגיש מטופשת. אני מנסה "לאמן" את עצמי אבל זה לא תמיד מצליח. אשמח לשמוע עצות בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקפלת מהר מדי

הוספת תגובה

• טלי שלום

ליאת דביר-ליבשיץ
    09/04/2010

תודה על פנייתך

בגדול, עצות זה בשביל לדעת איך כדאי לעשות שניצל....: )

על מנת להתגבר על הקושי שאת מתארת, או כדי לקבל "טיפים" יש להבין תחילה ולעומק את הסיבות לחוסר הביטחון המקצועי שאת חשה, או לחילופין, כפי שיציע תהליך אימון- לחקור את אותן הפעמים בהן את כן מצליחה להביא את עצמך ולהיות נוכחת לשביעות רצונך מול הבוסים- מה עוזר לך להצליח באותן הפעמים? מה מייחד את אותן הצלחות? איך את יכולה לשחזר אותן?

את מוזמנת להתקשר כדי לברר
    בהצלחה בכל מקרה: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו