חוסר הבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הבנה
    .
    16/04/2010

שלום,
    אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל כי אני אפילו לא מבינה מה קורה לי. זה פשוט התחיל ממחשבה שלילית אחת שיצרה שרשרת מחשבות שליליות שגרמה לי לדימוי עצמי נמוך וחוסר בטחון.
    אני לא אתחיל לתאר הכל אלא רק מה שמפריע לי מאוד בזמן האחרון.
    אני פשוט מרגישה שאני כבר לא שמחה ולא נהנת כמו בעבר אין לי סיפוק מהמון דברים שחשבתי שרציתי וכשהגיעו אני לא נהנת מהם.ואם כבר כשמגיעים דברים טובים,ויש הנאה קטנה,אני חושבת לעצמי בטח עוד רגע כל זה ייגמר ואני אחזור למצב המדוכדך שבו אני רגילה להיות.אני כל פעם מנסה לעשות שינוי ואז יש פתאום משהו שאני נותנת לו להשפיע עליי ואני חוזרת לנק' התחלה.
    בזמן האחרון אני בוכה הרבה ואפילו מכלום(אף פעם לא הייתי בנ אדם רגיש),אני מרגישה שאני לא מצחיקה את האנשים שאיתם אני נמצאת ולא גורמת להם עניין בי ,שאין לי שום נושאי שיחה מעניינים כיפיות וקליות כמו שהיה לי ,ושלא מכבדים ומעריכים אותי-כי זה בעצם מה שאני עושה לעצמי. כל הזמן המחשבות הללו מהדהדות אצלי בראש ומונעות ממני להשתחרר ולהינות.
    אני אציין שלא היה שום מקרה חריג שגרם לי להיות ככה ,והייתי אדם מאוד שמח עם חוש חוש הומור ,בטחון ותמיד היו סביבי אנשים..
    אני יודעת שאני הכנסתי את עצמי למצב הזה רק ממחשבות שליליות ולא נכונות והייתי הולכת לרפלקסולגית וקואצ'רית במשך תקופה שזה עזר לזמן מה אבל כל פעם הייתי חוזרת לנק' ההתחלה.
    אבל עכשיו זה כבר שיא ואני לא יודעת אם יש משהו שיכול לעזור במצב הזה..אני רוצה לחזור להיות אני כמו פעם...
    אני ממש לא מבינה מה עובר עליי וצריכה עזרה.!!!אני לא יודעת למי לפנות במיוחד כשאני אדם שלא משתפת אף אחד ולא פתוחה בנושא ומנסה להתמודד בעצמי...

מה עובר עליי מה אני צריכה לעשות?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הבנה

הוספת תגובה

• חוסר הבנה!!!

ד''ר מרגלית בן אור
    16/04/2010

נדמה לי שאת בדיכאון ביולוגי.
    בדקי באתרים מתאימים, בגוגל, אפילו באתר שלי אולי משהו יהיה רלונטי.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על חוסר הבנה.

גרשון מורג
    18/04/2010

שלום לך,
    תודה על ההודעה שלך ועל השיתוף שבה.
    תרשי לי להציע לך נקודת התייחסות קצת אחרת למה שאת מתארת.
    האם יתכן שאת משנה את התייחסותך/גישתך לחיים (אולי אפילו בצורה לא מודעת) ואינך יודעת איך להתמודד עם זה?
    למה הכוונה? בתאור שלך אני מוצא מישהי שהפסיקה ליהנות ממה שמציע לה העולם החיצוני לה. בעבר העולם הזה כנראה סיפק את ההנאות בצורה של חפצים, יחסים, מעמד, הערכה וכו' ועכשיו את כבר לא מוצאת בכל הנ"ל את הסיפוק שהיה בו בעבר. בנוסף לכך, עוד לא הצלחת לגלות עולם אחר שימלא את מקומו...
    נראה לי שבצורה אינטואיטיבית הגעת למסקנה שמאסטרים רוחניים תמיד מדברים עליה: אנחנו לא מה שהשגנו או צברנו. אנחנו לא רק התארים שלנו, הנכסים שלנו, המעמד שלנו, היחסים שלנו וכו'. אך עדיין חסר אצלך החלק השני של המשוואה: שיש משהו הרבה יותר עמוק שניתן לקרוא לו האני האמיתי שלנו ושם אפשר למצוא את השמחה, ההרמוניה, השקט הנפשי, הרווחה. למצוא את זה, זה תהליך טרנספורמטיבי, שינוי הוויה.
    אני מזמין אותך לקרוא שוב את הודעתך מנקודת ההתייחסות שהצעתי. אם את חשה שיש כאן אמת כלשהי עבורך, את מוזמנת להתקשר.
    תבורכי בימים של שמחה ורוגע.
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר הבנה

ליאת דביר-ליבשיץ
    18/04/2010

שלום לך,
    הקושי הרב שלך עולה מבעד לתיאור שלך את מצבך
    אינני יודעת מהם הפרמטרים "החיצוניים" של חייך- גיל, תעסוקה, קשרים חברתיים זוגיות וכד'
    ומה משך הזמן שאת סובלת מהדכדוך , מחוסר הביטחון ומחוסר הסיפוק שאת חווה..
    מה שכן, את מעידה כי נעזרת בעבר בליווי מאמן ובטיפול אלטרנטיבי וכי הללו לא הועילו לאורך זמן למצבך. אינני יודעת מהן הסיבות לכל שהליווי שנעזרת בו בעבר לא הועיל- גם כאן חסרים המון פרטים..

אני ממליצה לך לפנות שוב לטיפול פסיכולוגי / ייעוץ / אימון או כל פלטפורמה אחרת שדרכה תוכלי לברר לעומק את הסיבות למצבך / לבחון מהו הכלי המתאים ביותר להתמודדות עם המצב שאת מתארת.
    בכל מקרה הפיתרון יהיה מונח בבחינה מעמיקה של הדברים- ובקבלת עזרה מתאימה בהקדם
    כל הכבוד שמצאת כוח לבקש עזרה וחבל להתמהמה לרגע נוסף אחד....
    בהצלחה רבה
    ליאת: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו