איך מתחילים קליניקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים קליניקה?
    עובדת סוציאלי
    25/04/2010

אני עובדת סוציאלית, תואר שני. עובדת מזה שנים ארוכות בשרות הציבורי, מרכז לבריאות נפש. עובדת עם יחידים, זוגות ומשפחות.

בעת הזאת אני רוצה לפתוח קליניקה. אינני מורגלת בשווק עצמי למרות שנראית כמי שמלאה בבטחון עצמי. אין לי ספק לגבי יכולותיי המקצועיות והאישיות. אני נושאת בתפקיד בכיר במקום העבודה ומקומי המקצועי בטוח.

אבל מתקשה מאוד לגייס מטופלים פרטיים. בשנים הארוכות שאני נמצאת במערכת הציבורית, לא היה כל צורך בשיווק הדברים התרחשו מעצמם.

אודה מאוד על הדרכה או הכוונה כיצד מתחילים.

תודה

עו"ס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתחילים קליניקה?

הוספת תגובה

• לעו"ס

גרשון מורג
    26/04/2010

שלום לך!
    צר לי אבל תחום העבודה הסוציאלית אינו תחום שאני מכיר ומתמחה בו ותרומתי לשאלתך בודאי לא תהיה רבה.
    בכל זאת:
    בהיבט העסקי של הקמת עסק עצמאי קטן חדש הייתי פונה למט"י בבקשת יעוץ. הם יכולים לעזור בתחום ארגון ראשוני וקידום העסק.
    בהיבט השיווקי הייתי מחפש עזרה אצל קולגות שאין איתם תחרות מקצועית (למשל מאיזור אחר בארץ) ושעברו את תהליך הקמת העסק בהצלחה ומוכנים לתרום מהנסיון. בעיקר לגבי זיהוי וגיוס לקוחות.
    אם ישנם פחדים/חששות/מחסומים נפשיים ניתן להעזר באימון אישי.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך והתייחסותך המהירה.

עו"ס
    27/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו