שינוי קריירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי קריירה
    קרן
    27/04/2010

בס"ד

שלום רב,

סיימתי לימודי תואר ראשון לפני שנתיים, אני עובדת בתחום ומאוד לא מרוצה ממה שאני עושה.
    תחום העיסוק כלל לא מעניין אותי ולווא דווקא ספציפית מה שאני עושה. הדבר משפיע עליי בתפקוד היומיומי, בבית, אין לי מצב רוח לקום בבוקר ואני אובדת עצות.
    אני מרגישה שאין לי שליטה על מה שקורה לי בחיים, שאני נסחפת עם השגרה היומיומית וזה מתסכל אותי מאוד.
    אני רוצה מאוד לשנות תחום עיסוק בחיים ואין לי ממש כיוון.
    אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצה חוט איך אוכל להתחיל לברר עם עצמי במה אני באמת רוצה לעסוק בחיי, מה באמת יגרום לי לקום עם חיוך בבוקר ואיך אוכל לעצור הכל ולשנות כיוון.

לתשןבתכם בהקדם אודה,
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי קריירה

הוספת תגובה

• שלום קרן,

גרשון מורג
    27/04/2010

שלום קרן,
    למרות שאת שמה את הדגש על נושא הקריירה (שזה חשוב בפני עצמו וכבודו במקומו מונח), אצלי בלטו בפניתך שני משפטים אחרים: "אני מרגישה שאין לי שליטה על מה שקורה לי בחיים" ו "מה באמת יגרום לי לקום עם חיוך בבוקר ואיך אוכל לעצור הכל ולשנות כיוון."
    אני קורה כאן משהו שאמנם כולל הקריירה אבל מציג הרבה מעבר לזה.
    אי אפשר לתת לך כאן נוסחה או מרשם קסום שיביא אותך למקום אחר בחייך. יש לבדוק מה גרם לך להיות במקום שאת נמצאת כרגע וגם מה מחזיק אותך שם. יש לראות איזה פרדיגמות מנהלות את חייך ואינן משרתות אותך ויש למצוא מה יביא אותך למצב של הרמוניה, שקט נפשי ורווחה אישית.
    בקיצור, זה תהליך ואין מטה קסם...
    אימון אישי הווייתי יכול בהחלט לגרום טרנספורמציה ושינוי גישה בחיים.
    שימי לב: לכ-ו-ל-נ-ו יש את הזכות וגם את היכולת לחיות חיים של סיפוק, אהבה ורוגע. ברוב המוחלט של המקרים רק אנחנו מונעים מעצמנו להגיע למקום הזה. ההבנה הזאת אמורה להיות בסיס היציאה לתהליך של שינוי.
    אם את מחויבת לחייך ומוכנה לרתום את עצמך לתהליך של שינוי, יש על מה לדבר.
    לימים של רוגע וסיפוק!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרו שלום

ליאת דביר-ליבשיץ
    29/04/2010

תודה על פנייתך,
    נדמה שאת מרגישה כאילו החיים הם כמו כדור שלג שדרס אותך ומאז את מתגלגלת בתוכו..מבקשת לדעת איך לעצור ובאיזו תחנה לרדת..

אימון אישי הוא תהליך שבו מבררים מהי התשוקה הגדולה שלך כאדם, מהי אאותה אהבה שיכולה להניע אותך לעשייה מספקת, לעשייה שאת קמה אליה כל בוקר (או כל בוקר שני לפחות) עם חיוך..

התהליך מאפשר לך לבחון באמת מה באמת מרתק ומרגש אותך-
    אפיית מאפים ללא גלוטן, חקירת ההתנהגות של צפרונים תכולי ציץ או הקמת סדנאת מלאכה לעיסת נייר ודבק לבן או כל דבר אחר שפונה אלייך...

את מוזמנת לנסות
    בהצלחה רבה: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד''ר מרגלית בן אור
    09/05/2010

קרן יקרה
    מה שאת מתארת קרה כנראה גם לרבים וטובים אחרים, טוב לקרוא שאת לא מתכוננת לוותר על השמחה ממה שאת עושה בחייך.
    באימון אישי אפשר יהיה לברר מה באמת מתאים לך, ולמה טעית לחשוב שהקריירה הנוכחית תתאים לך, כדי שיהיה פחות סיכון שתחזרי על טעויות דומות בבחירה פעם נוספת.
    האימון יכול להיות יחסית ממוקד, אז כדאי להתחיל כדי להגיע לתוצאות מוקדם ככל האפשר!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו