התלבטות תעסוקתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות תעסוקתית
    אילוש
    05/05/2010

סיימתי לפני כשנה קורס מקצועי במחשבים ומאז אני מתקשה במציאת עבודה כיוון שאני חסר נסיון תעסוקתי בתחום.הנסיונות החוזרים ונשנים עולים בתוהו וזה גורם לי לחיכוכים עם הקרובים אליי וכמו כן התחלתי להתלבט בנוגע להמשך חיפושיי בתחום ולהתחיל לחפש תחומים אחרים.האם עליי להמשיך ולדבוק במקצוע שלמדתי או לחפש תחומים אחרים?אילו דרכים יצירתיות נוספות יכולות לעזור לי למצוא עבודה בתחום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות תעסוקתית

הוספת תגובה

• שלום אילוש,

גרשון מורג
    08/05/2010

שלום אילוש,
    לפי התאור שלך, הייתי שואל אותך האם את ב-א-מ-ת רוצה למצוא עבודה בתחום שציינת? כי במציאות מה שאת מקבלת זה שאת לא מוצאת עבודה. אולי משהו בתוכך לא רוצה זאת וזה מה שאת משדרת החוצה וכמובן זה מה שאת מקבלת?
    התשובות הן תמיד בתוכנו ושם הייתי מייעץ לך לחפש אותן. בכנות וללא משוא פנים.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אילוש

ליאת דביר-ליבשיץ
    09/05/2010

תודה על פנייתך

לצערי כל תשובה שאנסה לתת תהיה על רגל אחת ובקושי

ההתלבטות לגבי בחירת תחום עיסוק, בחינה של הסיבות והגורמים לבחירה או אי הבחירה, עמידה מול "שיקולים זרים" כמו לחץ מן הסביבה כגורם משפיע בהחלטה, בנייה של מערך דרכים יצירתיות לקדם את עצמך למקום בהיר יותר-
    כל אלו הם דברים שנבחנים בתהליך אימוני ואין אפשרות לתת טיפים מבלי להכיר אותך, להבין את הסיבות למקום "התקוע" שאתה נמצא בו ולמנות את דרכי המילוט האפשריות ממנו..

אתה מוזמן לנסון לבחון את הדברים לעומק
    ובהצלחה רבה
    ליאת: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו