מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    קארין
    10/05/2010

שלום!
    אני בת 35 נשואה ואמא לשני ילדים מתבגרים.
    בתקופה האחרונה, אני פשוט לא יודעת מה עובר עלי, אני מרגישה שאן לי מצב רוח לכלום , אני מרגישה שפשוט רע לי, אני נפגעת מכול מילה שבעלי אומר לי, בוכה בקלות ומרגישה מיואשת ואין אף אחד שיכול לעזור לי או להבין אותי.
    יש לציין שאני לא עובדת עקב מגבלה בריאותית,ואני מרגישה שאני לא ממשת את הפוטנציאל שקיים בי.
    מצד שאני אני מרגישה שאן לי את הבטחון לצאת ולעבוד למרות הכול, בקיצור אני מרגישה מתוסכלת מהמצב , מבעלי שלא מבין אותי , מפני שהוא מצליח בעבודה ובכול , ואילו אני פשוט שבר כלי.
    אך אני יוצאת מהיאוש הזה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• קארין שלום

ליאת דביר-ליבשיץ
    10/05/2010

תודה על פנייתך,

מדברייך נשמעים הפגיעות, חוסר הסיפוק והיאוש בקול חד וברור.
    אני מניחה שגם מניסיונך את כבר יודעת בעצמך שיש תקופות שבהן הכל נתפס קשה מידי, מגבלה בתחום אחד גוררת קושי בתחום אחר ואילו שני אלו מעיבים על תחום שלישי וכן הלאה..
    נקודות שפל מהסוג הזה, שמתאפיין בחוסר סיפוק וייאוש רבתי הן בלתי נסבלות...

מה שמעודד בדינמיקת הדומינו הזו- שלעיתים רבות היא גם עובדת הפוך...: )

יכול מאוד להיות שאם תחליטי להתמקד ולטפל בנושא אחד - יתר התחומים המשיקים בחייך יחוו התאוששות כמו כן..
    לדוגמא- אם תחליטי לבדוק כיצד את יכולה, עם נתוניי הבריאות החדשים שלך, למצוא עבודה שתתן ביטוי לפוטנציאל שבך אז תחושת הערך שלך תעלה, גרור אחריה סוג של ביטוחן חדש שיביא בתורו חוזק אל מול הבעל וכוח מחודש להתמודד עם דברים נוספים..

אימון בהחלט מהווה מקום להתאוששויות מהסוג הזה: )

הנחיות עד אז- קחי סוג של אקמולי ופנקי את עצמך במשו כייפי- עוד היום!
    שבי עם חברה על קפה, תקבעי לך טיפול פנים, לכי לסרט או לים...שווארמה בלאפה פחות מומלץ בגלל השרב אבל אם את מתעקשת את יכולה גם..

שיהיה בהצלחה: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קארין,

גרשון מורג
    10/05/2010

שלום קארין,
    ישנו אדם מאד חכם שגם כתב כמה ספרים (רובין שרמה) ואני מבקש לצטט אחת מאמרות הכנף שלו:
    "האנשים המרוצים מבינים שחיים דינאמיים מוצלחים מתחילים מבפנים".
    ולמה אני בחרתי לצטט את הנ"ל? על מנת להדגיש שאנו לא יכולים לחפש את הסיבות למציאות שאנו חיים בה בנסיבות חיצוניות לנו, קרי עבודה או חוסר עבודה, הבעל, הילדים, הבנה מצד ג', וכו'.
    את הסיבות למה שאת חשה כרגע יש לחפש בתוכך ורק בתוכך. שם אפשר למצוא את התשובות והאפשרות לשינוי.
    יתכן שאירוע חיצוני זה או אחר ייתן לך תחושה של "אושר" לזמן קצר, אך לאחר מכן המצב יחזור למציאות.
    משהו קרה/קורה ב-ת-ו-כ-ך שהביא אותך למקום שאת נמצאת בו. יתכן שזה גורם לך לראות את החיים כפי שאת רואה אותם כרגע. שם בפנים נמצא המפתח לשינוי ולפי התאור בהודעתך, לא נראה לי שאת מצליחה לבד להגיע לשם. אז צריך מישהו עם פנס שיאיר את הדרך.
    בהצלחה רבה בימים של שמחה ורוגע!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קארין

קארין
    11/05/2010

תודה גרשון על מילות העידוד, ואכן כול מה שאמרת נשמע נכוןן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קארין

ד''ר מרגלית בן אור
    10/05/2010

שלום קארין
    אם אני מבינה מה שקורה לך, אז את בדיכאון קליני.
    הטיפול יכול להיות משולב של אימון ותרופות, ויכול להיות רק תרופתי.
    לא שאלתי אותך כעשרים שאלות נוספות שאני בדרך כלל שואלת במצב כזה, אבל זה נראה לי הכיוון.
    הבוקר פגשתי אישה שהייתה בטיפולים שונים בשיחות, אבל כלום לא עזר עד שקיבלה את נוגד הדיכאון הנכון עבורה.
    לדעתי כדאי לך לפנות לפסיכיאטר מומחה, שיתן לך טיפול תרופתי מתאים.
    אני גם מאמנת, כפי שידוע לך כמובן, אבל לא נראה לי שזה הכיוון במקרה שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו