שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אושרי
    20/05/2010

לא פעם ולא פעמיים לאחרונה אני יוצא עם בנות זוג רעות ולא אמינות.כאלו שקובעות להפגש בשעה מסוימת ובסוף אנמי פוגש אותם שעה אחרי לאחר תירוצים ואפילו ללא סליחה או מילה אחרת המסבירה את המצב ובאה לקראתי .אני מאוד לא מרוצה מהמצב והסיטואציה שהגעתי אליה.
    אני לא יודע מדוע זה קורה דוקא לי בעיתוי כזה .אשמח לשמוע ולהבין את המצב ושתעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאושרי

גרשון מורג
    20/05/2010

שלום אושרי,
    כמובן שאי אפשר להשיב לך מכאן ועל-סמך מה שאתה כותב לשאלה מדוע זה קורה לך ודווקא בעיתוי זה.
    אך אני יכול להציע לך מספר שאלות שאתה יכול לשאול את עצמך ולנסות להשיב עליהן בכנות מרבית ואולי שם תמצא תשובה (כי כל התשובות האמיתיות נמצאות שם, אצלך..):
    ** מי אני, שאני מזמן לי לחיי מצבים כאלה?
    ** איך זה שאני מזמן לחיי בנות שמתנהגות כך כלפי? מה זה אמור לשקף לי, מה עלי להבין מזה?
    ** מה אני יכול לשנות בהווייה שלי, בדפוסי ההתנהגות שלי, בתבניות החשיבה שלי שיביאו אותי למקומות אחרים במפגש עם בנות הזוג?
    אני מניח שאם תצליח להשיב לעצמך תשובות אמיתיות לשאלות הנ"ל, זה יכול לעזור להביא לך בהירות ואפילו שינוי למצב.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו