בעייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה
    מישהי
    08/06/2010

אני ידועה כמישהי בעלת ביטחון עצמי לא הכי גבוה... אבל תקופה ארוכה הצלחתי להחזיק את העצמי ולקבל את ופחות לחשוב כך... בשבוע האחרון הופיע אצלי תופעה מעצבנת מוזרה
    כשאני מדןברת עם אנשים אני מרגישה ביטחון מלא אבל כשאני מדברת אני מוצאת את עצמי עוקבת אחריי דבריי דבר הגורם לי להתבלבל במילים.... לא לבטא אותם נכון ולהיראתות כחסרת ביטחון למרות שאני בכלל לא כזאת.... האותיות צ' וס' מתבטאות אצלי בצורה מוזרה ואני מרגישה מלאכותית.. ולא בא לי לדבר... בא לי לשתוק אני במרגישה כאילו אני מתאמצת... כאילו אני לא טבעית... וזה מחרפן אותי זה משגע אותי זה עוד יותר מוריד לי את הערך עצמי את הביטחון את הכלללל.... אני לא יודעת מה לעשות כדי להרגיש אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר מרגלית בן אור
    10/06/2010

כדאי לבדוק בשני כיוונים:
    1. האם באמת יש לך בעיה חדשה בהיגוי או שזה רק נדמה לך - אולי תבדקי את זה אצל קלינאיתתקשורת.
    2. אם רק נהיית אובססיבית לצורת הדיבור שלך, וזה לא ממש אמיתי, מה שסביר יותר, מפני שבעיות כאלה בדרך כלל לא מופיעות בגיל מבוגר, כדאי לפנות לאבחון פסיכיאטרי, כנראה בכיוון של הפרעה כפייתית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך "אני"

ליאת דביר-ליבשיץ
    20/06/2010

תודה על פנייתך,
    נשמע שההערכה העצמית הנמוכה שאת "ידועה" כסובלת ממנה החליטה לקבל סוג של תוספת חיצונית
    הייתי רוצה לשמח אותך ולומר שהבעיה היא לא התוספת הזו..התוספת הזו היא רק הביטוי לבעיה שאת מתמודדת איתה מלכתחילה והיא תחושת הערך העצמי הנמוכה שלך

אין סיבה להמשיך להתנהל ככה, "להחזיק את עצמך" עם הראש מעל המים
    מומלץ להתחייב לסוג של אימון/ טיפול כדי לקדם את עצמך
    בהצלחה רבה: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו