אפרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפרת
    אורלי
    15/06/2010

אני בחורה בת 33 כבר למעלה מעשור אני עובדת בעבודות מיזדמנות לא יודעת מה מתאים לי מחפשת עבודה שתביא לי מימוש וסיפוק ןאני לא מוצאת לא מוצאת דרך נמצאת תמיד בעבודות במשרה חלקית של היום יש מחר אין. בתחום הזוגיות אני תמיד מתאהבת באנשים הלא נכונים מתוך פחד להיפגע לא מחפשת מערכת יחסים וקורה לי לפעמים שאני מתאהבת לא מתוך מבחירה כלומר אין לי שליטה על הלב הלב פתאם מתאהב ולא מבקש את רשותי בכלל ושאני כבר מתאהבת אז זה תמיד באנשים הלא נכונים כדי לא להיפגע למרות שאפשר להיפגע וניפגעים אבל ניפגעים פחות. נורא קשה לי כי אין לי שורשים מרגישה כמו עלה נידף ברוח אין ל עבודה קבועה הכל זמני אצלי . ומה אני צריכה לעזור האם טיפול יעזור לי או אימון? ואם בכלל אפשר לעזור במקרה כזה? כי לפעמים אני מרגישה שאני נשארתי מאחור והעגלה נסעה ושפיספסתי אחריי הכל בת 33 בלי עבודה קבועה ולא יודעת מה מתאים לה גרה עוד עם ההורים ועדיין רווקה זהו מצב שמעורר דאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפרת

הוספת תגובה

• שלום לך

ליאת דביר-ליבשיץ
    20/06/2010

תודה על פנייתך,
    את מעלה נושאים רבים מידי להתייחסות- נדמה כי את נמצאת במין חוסר שביעות כללי שבא לידי ביטוי בכל התחומים...
    מצד אחד זה זה נשמע מתסכל מידי, אולם מצד שני לרב במצבים מהסוג הזה ניתן להתמקד בשיפור תחום אחד מרכזי ומעיק במיוחד- כזה שעשיו ולרב גורר אחריו שיפור ביתר התחומים כי הוא מעלה את רמת האנרגיה הכללית והחיוניות שאדם חש..
    את מוזמנת לנסות לבחון בתנליך של אימון מהו התחום שחשוב לך לשפרו במיוחד ( עבודה, זוגיות, מעבר לדירה משל עצמך...) ולבדוק כיצד את מקדמת את מצבך הכללי דרכו
    בהצלחה רבה
    ליאת: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורלי

ד''ר מרגלית בן אור
    21/06/2010

אורלי יקרה
    טיפול או אימון זו בהחלט שאלה קשה. העניין הוא שבאימון אפשר יחסית מהר לעלות על בעיות ולראות אם ניתן לפתור אותן-להתחיל לפתור אותן. אם תלכי לטיפול תבזבזי אולי המון זמן מיותר. אם לא תצליחי באימון תפסידי הרבה פחות זמן בתהליך הגילוי שזה לא מתאים ואת ממש זקוקה לטיפול.
    מהשיקול הלוגיסטי-כלכלי- אנרגטי הזה אני מציעה לפנות לאימון, ואם תגלי בעיות שאי אפשר להתמודד איתן תעברי לטיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אדם משדרג את עצמו לגל של הצלחה?

אנונימית
    06/07/2010

יש לי פוטנציאל אבל אין לי מוטבציה איך אני גורמת לעצמי לנצל את הפוטנציאל שתמון בי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אנונימית

ד''ר מרגלית בן אור
    06/07/2010

צריך לבדוק למה הכוונה בחוסר מוטיבציה, מפני שבחורה חסרת מוטיבציה לא היתה מחפשת "לשדרג את עצמה" לשום מקום, אז כנראה שזה ניסוח לא מדוייק של הבעיה.
    באימון תגדירי מטרות, חזון וכדומה, וזאת ע"י מציאת ערכים וחסמים וכו'. כל אלה יעזרו לך לברר אילו כלים יש לך כדי לפעול בכיוון שאת באמת רוצה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו