מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היימישהי11/07/2010
קשה לי לפתח יחסים עם נשים וגם גברים כלומר ברמה האישית של לפתח שיחה להכיר מישהו אני ססגורה כזאת.. קשה לי לזרום כמו כולם וכשאני משתדלת לפתח שיחה אז יוצא לא טוב ונתקע... ואני מרגישה שמשהו לא עובר או כנראה השפת גוף שלי לא נכונה או המבט או הדיבור לא יודעת גורם לי לחשוב הנה אני לא טובה יותר.. כולם טובים יותר ממני ומעניינים ואני לא...
כשאני מרגישה תקועה אני ננעלת וקשה לי לצאת מזה... הקושי של קומוניקציה מתבטא בייחוד עם נשים... להכיר בנות חדשות... להבין את המהות של כימיה עם נשים, לזרום... אולי לא להראות מתנשאת.... אני תמיד מרגישה שאני לא מעניינת וכשאני חשה בדחייה מהצד השני זה יוצר אצלי מן מגננה כזאת.. של סנוביות אולי...
אפשר טיפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישהי
גרשון מורג11/07/2010שלום מישהי!
הטיפ הכי טוב שאני מסוגל לתת לך כעזרה במצבך (כפי שאת מתארת אותו), זה להמנע מלחפש טיפים.
"טיפ" זה בד"כ דבר כל כך כללי ושטחי שהדבר היחיד שעושה, זה ליצור אשליה רגעית של פתרון בעיה. בעקבות זה, טיפול אמיתי וכנה בבעיה נדחה וזאת התוספת המסוכנת של ה"טיפים".
יש להניח שנדרש אצלך שינוי מהותי בכל הנוגע לאיך את תופסת את עצמך ואיך את תופסת את העולם סביבך וצר לי לאכזב אותך אך זה לא נעשה באמצעות "טיפים".
אפשר גם להניח שאת צריכה תהליך טרנספורמטיבי שיביא אותך להערכה עצמית אחרת, להרמוניה ולשקט נפשי. תהליך אימוני יכול לתרום לך הרבה מאד להשיג זאת ולגלות איזה אדם נפלא עומד מאחורי כל התיאור הקשה שאת מתארת בהודעתך.
אז הטיפ השני הכי טוב שיש עבורך מעבר לראשון, זה להכנס לתהליך אימוני רציני, בפתיחות ומחויבות רבה מצדך להצליח בו.
בהצלחה רבה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי11/07/2010קודם כל תודה, למרות שהרבה ממה שאמרת לו היה חדש לי...
אבל אמרת שאני צריכה תהליך אימון... איך להתחיל? במה? - דברים אלה מאוד מציקים לי... אבל מצד שני עם אני אשתף מישהו מהמשפחה סביר להניח שאני אקבל תשובה שלילית, ואפילו לעג שזה ודברים שטותיים שסתם נמצאים בראש.. אבל זה לא...
איך אני יכולה להתחיל תהליך אימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב,
גרשון מורג12/07/2010שלום מישהי (נתחיל מזה: למה "מישהי"? את לא "סתם מישהי" את ייצור נפלא שראוי לשם, לא פחות מאף אחד אחר. ממילא שם פרטי באינטרנט זה אנונימי לגמרי..)
לגבי שאלותיך:
אינני יודע את גילך ואינני יודע מצבך המשפחתי. את עושה רושם כבחורה בוגרת ולא ילדה אך אין לי מושג מה גורם לך לחשוש כל כך מהתגובה במשפחתך. האם את לגמרי תלויה בהם?
ההחלטה להכנס לתהליך כלשהו היא שלך ואך ורק שלך, אלא אם את קטינה ואז בהחלט נדרשת מעורבות ההורים.
אשמח, ראשית כל, שתבהירי מה גילך ומצבך.
תודה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)