התקדמות מקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקדמות מקצועית
    מירב
    25/07/2010

אני מאוד רוצה להתקדם מקצועית אבל משהום מה גם חוששת. אני לא ככ מרוצה במקום הנוכחי שלי ועם זאת המחשבה על להתחיל לחפש מקום חדש ממש מפחידה אותי ומלחיצה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקדמות מקצועית

הוספת תגובה

• שלום מירב,

גרשון מורג
    25/07/2010

שלום מירב,

הפניה שלך מאד-מאד חסכונית בפרטים והמעט שניתן ללמוד ממנה זה שאת לא כל כך מעריכה את עצמך ואת יכולותיך וכתוצאה מכך את חשה חוסר בביטחון עצמי וגם פחד משינוי.

מה שאני יכול להגיד לך, זה שכל המגבלות הנ"ל קימות רק בתוכך ולא בשום מקום אחר. ואם כוונתך הייתה לשאול האם תהליך של אימון אישי יכול לשנות את זה ולשחרר אותך ממגבלותיך, אז התשובה הינה שסביר מאד להניח שכן.

בנוסף, אם תצליחי להשתחרר מאותן מגבלות, גם סביר להניח שאותה בהירות וחופש שתרכשי יקבלו ביטוי לא רק בטחום העבודה, אלא בודאי גם בתחומים אחרים בחייך שיש להניח סובלים גם מהשפעתם של אותם מגבלות. האם ההנחה ששלי נכונה?

בהצלחה רבה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה החשש?

ד''ר מרגלית בן אור
    25/07/2010

שלום מירב.
    באימון תוכלי לברר ממה את חוששת, ומה אפשר וכדאי לעשות כדי לצאת לדרך חדשה, אם זה מה שבאמת נכון בשבילך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו