אני צריכה יעוץ, הכוונה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה יעוץ, הכוונה -
    רוית
    28/07/2010

אני צריכה קווצ'ינג, אני גרה באשקלון ואין לי מושג איך מתחילים לחפש מאמנ/ת, על מה להסתמך? על הקורות חיים שלו? ההתמחות? מאיפה אני מתחילה ? ועל-פי מה אני בוחרת?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה יעוץ, הכוונה -

הוספת תגובה

• כיצד למצוא קואצ'

ליאת דביר-ליבשיץ
    01/08/2010

רוית שלום,
    ברשותך- העתקתי תשובה שכבר כתבתי בפורום הזה לשאלה דומה:

ראשית, תמיד טוב להיעזר בהמלצה של אדם שעליו את סומכת- אם יש כזה..
    2. אם אין- לעשות שיטוט קל באתרים, לחפש כמה מאמנים שנראה לך לפי האופן שבו הם מציגים את עצמם שיהיה לך נכון להיעזר בהם ולהיפגש למפגש היכרות שאיננו מחייב-יש רבים שמציעים זאת...
    משם- את כבר יכולה להחליט לפי מיטב שיפוטך וטעמך- מי מדבר בשפה שמתאימה לך

בכל מקרה חשוב לזכור תוצאות האימון תלויות בעיקר במיהו המתאמן ולא במיהו המאמן. זה נכון שאם סוג של לפת או צנון גינה ינסו לרתום אותך לעשייה באופן חיוור ולא משכנע זה יהיה קצת קשה יותר, אבל אם את בתור מתאמנת תגיעי עם רמת מחוייבות גבוה לאימון שלך ולתוצאותיו, תוכלי להשיג את מטרותייך בכל זאת..
    בהצלחה רבה,
    ליאת: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוית,

גרשון מורג
    01/08/2010

שלום רוית,

את לא כותבת מה הסיבה שבגללה את " צריכה קואצ'ינג" (או בעברית, אימון אישי).

ישנם מאמנים המתמחים בתחומים מסוימים ואנשים פונים אליהם לאימון במצוקות בתחום התמחותם. אך ישנם גם אחרים (ביניהם אנוכי) שאינם מאמנים לפי תחומים אלא במגבלות שיושבות עמוק באדם ומקבלות ביטוי במצוקות בתחומים שונים בחייהם.

לדעתי, הנקודות החשובות בבחירת מאמן/ת בקיצור הן: ראשית, האם יש "כימיה" ואמון בין המאמן ללקוח. שנית, כמה שיותר נסיון באימון, יותר טוב.

לגבי המיקום הגאוגרפי, יש חשיבות רק אם השיחות הם פנים אל פנים.
    היום רוב המאמנים מאמנים בטלפון בהצלחה רבה לאחר פגישת ההיכרות האישית הראשונה. במקרה זה, אין חשיבות לקרבה הגאוגרפית בין המאמן ללקוח.
    כמובן שגם המחיר והיכולת הכלכלית קובעים אך זה עניין אישי.

מקווה שעזרתי.
    בהצלחה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוית

ד''ר מרגלית בן אור
    01/08/2010

על כל אלה, על כמה שאת מסוגלת לשלם, ועל הכימיה שנוצרת.
    את מתחילה מהפרסומים באינטרנט, ומהאיזור שלך, אח"כ כל השאר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו