מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רק שאלה?דישן02/08/2010
שלום לכולם
השמח לקבל קצת עזרה אני מחפש מאמן אישי אבל אני לא יודע מה בדיוק
אני רוצה להתקדם בחיים לקום בבוקר ולהנות ממה שאני עושה
אני לא תמיד מסיים את מה שהתחלתי
אני עובד בעבודה שאני שונא וגם את המשכורת
אני חושב שאני מאוד יצירתי אבל אני לא ממש את זה
השמח לתשובה איך אני יכול להתקדם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דישן
ליאת דביר-ליבשיץ02/08/2010תודה על פנייתך
מהודעתך לא ברור אם החלטת לנסות ולקדם את עצמך בעזרת תהליך אימוני ואתה פשוט מחפש מאמן
או שאתה מבקש לדעת האם תהליך שכזה יכול לסייע לך
אימון באופן כללי הוא כלי שבעזרתו המתאמן יוצר שינוי בחייו, או מתקדם לעבר מטרה רצויה ומשיג אותה
אתה מתאר באופן כללי למדי חוסר שביעות רצון מכמה תחומים בחייך-
יהיה מעט קשה לתת תשבות ספציפיות העונות על השאלה "איך אני יכול להתקדם?"
למעשה
אימון, בחלקו, הוא הבירור של הדרכים בהן יכול וצריך המתאמן לצעוד כדי להשיג את מטרותיו.
אתה מוזמן לנסות
ובהצלחה רבה בכל אופן
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין אם אותה שאלה
דישן03/08/2010בלילה חשבתי איך אני מסביר את עצמי
אני אבא צעיר שעובד בעבודה של ילד בן 21 אם אותה משכורת
אני רוצה לתת למשפחה שלי יותר אבל תמיד אני חושב יותר מדי ואז כלום לא קורה
כמו.
אני חשבתי על להיות עצמאי אבל אני מפחד להרוס משהו או שהוא לא היה טוב בקיצור אני לא זז
אני מנסה לחשוב מה לעשות בחיים אבל לא מוצא מה
השאלה שלי היא אם אני צריך מאמן אישי שקשור לעסקים או מאמן שקשור לשינוי צורת החשיבה (לא כמו אלון גל)
אני ממש מקווה שתצליחו להביו למה אני מתכוון כי אני מרגיש שאני מתפרס לכול הכיוונים
תמיד אני חושב איך לחסוך ולא חושב בגדול .
יום טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רז אוחנה03/08/2010עולה מדבריך כי אתה חש בלבול בנוגע לתחום המקצועי בחייך. כך נראית מציאות חייך בעיניך כרגע. שאלה למחשבה: האם אותם דפוסים מעכבים, אותן אמונות ואותם קולות פנימיים ש"מדברים" אליך כרגע c,juo vnemugh חוזרים על עצמם בתחומים נוספים בחייך? בזוגיות שלך? בבריאות שלך? בגדול, תהליך האימון האישי מבקש לענות על שלוש שאלות: איפה אני? לאן אני? איך אני? תהליך אימון אפקטיבי בעבורך יהיה כזה שיענה על שאלות אלו.
בהצלחה!
רז אוחנה - מאמן אישי ומנחה קבוצות להתפתחות והעצמה אישית ועסקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט לאט בלבלת אותי
דישן04/08/2010אני אוהב לצייר זה מרגיע אותי
במהל העבודה אני מציייר הרבה {אולי בגלל שאני משועמם} בבית אין לי את המקום ולא את הזמן
אני חושב שיש פעמים שאני מצייר ותמידיש את אותו מוטיב חוזר אבל אני מנסה לשבור את השגרה שבציור שלי
איפה אני? - לא במקום הכי טוב
לאן אני? - אין לי שמץ של מושג
איך אני? - בסדר בריא חזק ויצירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דישן
רז אוחנה04/08/2010כפי שאמרו לך עמיתיי לפורום, צעד ראשון חייב להיעשות על ידך. תנסה, תבדוק, תראה מה מתאים לך ולמה אתה מתחבר. הרי בכל מקרה, בכל מפגש אימון ראשוני עם מאמן יעלו כל הדברים שאתה מספר כאן בפורום. יחד עם אותו המאמן ובהכוונתו, תוכל לקבל תמונת מצב ראשונית ומשם להחליט. אגב, מהיכן אתה בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דישן,
גרשון מורג03/08/2010שלום דישן,
ממה שאתה כותב בהודעותיך מתקבל הרושם שהחסמים והמגבלות שאתה חש מקבלים ביטוי בתחומים שונים בחייך, כאשר נראה שהביטוי החזק ביותר (או שאתה מציג כהחזק ביותר) הינו בתחום התעסוקה.
נראה לי שאתה איש גדול וחכם המודע לעצמו על צדדיו השונים.
אתה פנית כאן לפורום הזה העוסק באימון אישי ואם שאלתך המתבקשת הינה "האם אימון אישי יכול להיות לי לעזר להסרת המחסומים והמגבלות שמעכבות אותי?" אז התשובה היא בפירוש "כן!".
ונקודה נוספת: אותם מחסומים ומגבלות שעליהם דיברת הם גם אלה שיעמדו בדרכך להתחיל בתהליך של אימון ויתכן שתצטרך להילחם ולהתגבר עליהם על מנת להרים את הטלפון ולקבוע את השיחה הראשונה עם המאמן שתבחר. אז תהיה מודע לכך ואל תוותר כי כל דחיה תעשה את המשימה עוד קצת יותר קשה.
בהצלחה רבה! (וכמו שאמרו אז בתנועת הנוער: "חזק ואמץ"!)
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דישן
ד''ר מרגלית בן אור03/08/2010שלום לך
לדעתי את הסובל מהפרעת ריכוז וקשב, והייתי מתחילה מאבחון מתאים. חוץ מזה מה עם איבחון לקויות למידה? כל מאמן אישי יתחיל איתך מהדברים האלה. אחר-כך תבדוק כמה אתה מרוצה ומה חסר לך. בהחלט יתכן שאז מאמן אישי יוכל לתרום לך הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום טוב
דישן04/08/2010אישתי חושבת שיש לי בעיות כשב וריכוז
אף פעם לא עברתי איבחון
אני יודע שאני דיסלקטי אפילו שלא עברתי איבחון
לפעמים אני מנסה לסדר לעצמי דברים בראש שיש לי לעשות
אבל הכול מתבלגן לי ואז אני נשבר ומחפש משהו חדש לעשות
לפעמים אני חופר לעצמי בראש בקשר לאיך אני הרים את המצב "הכללי" שלנו וגם אני ההנה ממה שני העשה
בקיצור
אתם אומרים דבר ראשון לצור קשר אם מאמן
איזה סוג של מאמן ?
מאמן אישי או מאמן עיסקי
מאמן עיסקי הוא כמו מאמן אישי?
או שאני צריך למצוא מאמן ספצפי למקרה מיוחד כמו שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)