חוסר ביטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון עצמי
    קורל
    31/08/2010

שלום,
    אני למדתי בניית ציפורניים, השקעתי על לימודים והציוד עשרות אלפי שקלים.
    הבעיה היא שאין לי ביטחון לשווק את עצמי. רק המחשבה שתבוא אלי לקוחה ולא תיהיה מרוצה מהעבודה שלי מכניסה אותי ללחץ. .
    מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר על החוסר ביטחון הזה?

מצד שני יש לי תואר ראשון במדעי החברה.אולי פשוט לשנות כייון למרות שאני מאוד אוהבת לעסוק בבניית ציפורניים?
    תודה מראש,
    קורל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• שלום קורל

ליאת דביר-ליבשיץ
    31/08/2010

תודה על פנייתך,

אם העיסוק בבניית ציפורניים "בוער בעצמותייך" אין כל סיבה שתפני לעיסוק אחר...

את מוזמנת לתהליך של אימון בו תוכלי לגייס את הביטחון הדרוש, ולייצר תוכנית פעולה שמתאימה לצרכייך ורצונותיך בדרך לעיסוק במקצוע..

בנתיים ובלי קשר- אני מניחה שכמו ברב המקצועות יש באפשרותך לפרסם עצמך בתור "סטאז'רית" ולהציע את שירותייך במחיר מוזל הן כדי לצבור ניסיון והן כדי לקבל ביטחון

טיפ- נצלי את החגים הבאים עלינו לטובה - אני בטוחה שבנות ישראל היפות תקפוצנה על ההצעה לקבל זוג ידיים יפות לחג במחיר היכרות..

בהצלחה ןחג שמח,
    ליאת: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קורל

ד''ר מרגלית בן אור
    02/09/2010

נדמה לי שדברת על שני נושאים ודחסת אותם לנושא אחד, אולי יש כאן אפילו נושאים נוספים.
    יש הרבה אנשים בעלי בטחון עצמי, ועם בעיה בשיווק עצמי, ויש להיפך.
    אם את אוהבת לעשות משהו, וזה משהו חיובי ביותר כמו בניית ציפורניים, אז למה שתעזבי את זה?
    בתור טיפול חיצוני בבעיה, אולי תעבדי קצת בהתנדבות בבנית ציפורניים בבתי חולים, שיקום תה"ש וכדומה, וכשתרכשי יותר ניסיון תמשיכי בשוק האמיתי.
    אם לא שם הסיפור את מוזמנת לאימון, ונבדוק מה כן הבעיה.
    בהצלחה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו