מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ביטחון עצמיקורל31/08/2010
שלום,
אני למדתי בניית ציפורניים, השקעתי על לימודים והציוד עשרות אלפי שקלים.
הבעיה היא שאין לי ביטחון לשווק את עצמי. רק המחשבה שתבוא אלי לקוחה ולא תיהיה מרוצה מהעבודה שלי מכניסה אותי ללחץ. .
מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר על החוסר ביטחון הזה?
מצד שני יש לי תואר ראשון במדעי החברה.אולי פשוט לשנות כייון למרות שאני מאוד אוהבת לעסוק בבניית ציפורניים?
תודה מראש,
קורל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קורל
ליאת דביר-ליבשיץ31/08/2010תודה על פנייתך,
אם העיסוק בבניית ציפורניים "בוער בעצמותייך" אין כל סיבה שתפני לעיסוק אחר...
את מוזמנת לתהליך של אימון בו תוכלי לגייס את הביטחון הדרוש, ולייצר תוכנית פעולה שמתאימה לצרכייך ורצונותיך בדרך לעיסוק במקצוע..
בנתיים ובלי קשר- אני מניחה שכמו ברב המקצועות יש באפשרותך לפרסם עצמך בתור "סטאז'רית" ולהציע את שירותייך במחיר מוזל הן כדי לצבור ניסיון והן כדי לקבל ביטחון
טיפ- נצלי את החגים הבאים עלינו לטובה - אני בטוחה שבנות ישראל היפות תקפוצנה על ההצעה לקבל זוג ידיים יפות לחג במחיר היכרות..
בהצלחה ןחג שמח,
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קורל
ד''ר מרגלית בן אור02/09/2010נדמה לי שדברת על שני נושאים ודחסת אותם לנושא אחד, אולי יש כאן אפילו נושאים נוספים.
יש הרבה אנשים בעלי בטחון עצמי, ועם בעיה בשיווק עצמי, ויש להיפך.
אם את אוהבת לעשות משהו, וזה משהו חיובי ביותר כמו בניית ציפורניים, אז למה שתעזבי את זה?
בתור טיפול חיצוני בבעיה, אולי תעבדי קצת בהתנדבות בבנית ציפורניים בבתי חולים, שיקום תה"ש וכדומה, וכשתרכשי יותר ניסיון תמשיכי בשוק האמיתי.
אם לא שם הסיפור את מוזמנת לאימון, ונבדוק מה כן הבעיה.
בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)