מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת לרקודלינוי07/09/2010
שלום
אני לינוי, בת 16 כיתה י' ואני לומדת בלט קלאסי ומודרני כבר 10 שנים בסטודיו שהפך להיות ממש הבית השני שלי.
הבעיה היא שבשנים האחרונות הרבה בנות עזבו את הקבוצה וגם הבנות שנשארו לא מספיק רציניות ולא תמיד מגיעות.... הטווח גילאים מאוד גדול ועכשיו בגלל שאנחנו לא הרבה בנות המורה רוצה לאחד אותנו עם הקבוצה של היותר קטנות בשיעורי המודרני.
אני מרגישה שהחוג כבר לא תורם לי כמו שתרם פעם.
אני באמת אוהבת לרקוד ורוצה להתקדם, אבל אני מרגישה שזה פשוט לא אפשרי במסגרת בה אני נמצאת כיום.
שקלתי לעבור לסטודיו אחר בעיר שלי הבעיה שאני לא בטוחה שאני מסוגלת נפשית לעזוב את הסטודיו שלי.
אני לא רוצה לפגוע במורה, היא חשובה לי מאוד. אני גם לא רוצה לגרום לפירוק הקבוצה, אבל ככל הנראה מספיק שאחת תחליט לעזוב והקבוצה כבר לא תוכל להחזיק מעמד יותר.
נשארו לי רק 3 שנים לרקוד עד סיום י"ב ואני לא רוצה לבזבז אותן!
באמת שאני לא יודעת מה לעשות...בבקשה תעזרו לי, תכוונו אותי, משהו!
תודה
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי,
גרשון מורג07/09/2010שלום לינוי,
תודה שפנית אלינו.
יש פרט אחד חשוב שאת לא ציינת בפניה שלך והוא, האם שיתפת מישהו קרוב אליך במצוקה ובהתלבטות שלך?
למשל, האם פנית למורה לבלט שלך, שהיא כל כך אהובה עליך ושיתפת אותה במחשבותיך?
אני מניח שכפי שהמורה כל כך חשובה לך, כך גם את חשובה לה ואם זה נכון, אין לי ספק שהיא תוכל לתת לך את העצה הכי טובה, הכי מקצועית והכי נבונה. הייתי אומר לא להסס להתייעץ איתה, אם היא מורה כל כך טובה היא בוודאי תדע להבין אותך.
בהצלחה ושנה טובה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה לינוי
ד''ר מרגלית בן אור11/09/2010שנה טובה לינוי.
שמעתי הרבה בימי חיי על קשרים מיוחדים שנרקמים בין מורים לתלמידים. גם לפני שעסקתי באימון אישי תהיתי למי זה טוב.
אני בעד הכרת תודה למורה, גם למורה "רגיל" בבית ספר, אבל כאן נדמה לי שיש עיוות. המורה אמור לתת לך שירות, את לא אמורה להקריב את ההתקדמות שלך בשביל המורה.
לכי לאן שמתאים לך, ואחרי שתעזבי את בהחלט וכולה להביא למורה מתנה של זר פרחים יפה, או משהו אחר, שיביע הכרת תודה, אבל אין סיבה שתקריבי את עצמך בשביל אחרים.
שיהיה בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)